Elise Johnston (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Elise Johnston on amerikkalainen YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähdeksi YouTube-vloggaajien Kendran ja Jeremyn J House Vlogsin toisena lapsena ja esikoisena. Hän esiintyy heidän rinnallaan suositulla perhevloggauskanavalla, jolla oli yli 2,1 miljoonaa tilaajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Elise Johnstonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, vanhemmista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Elise Johnston Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Elise Johnston on? Hän seisoo 4 jalkaa korkealla. Hän painaa noin 35 kg tai 77 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Elise Johnston Age

Kuinka vanha on Elise Johnston? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. tammikuuta 2010. Hän on 11-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Elise Johnstonin vanhemmat

Elise Johnstonin äidin nimi on Kendra ja isän nimi on Jeremy. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen veljensä ja sisarensa Isaac, Laura, Caleb ja Janae esiintyvät hänen rinnallaan J House Vlogeissa. Koulutukseltaan hän käy yläasteella.

Lue myös: Safiya Nygaard (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Elise Johnston Wiki

Elise JohnstonWiki/Bio
Oikea nimiElise Johnston
NimimerkkiElise
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä11 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. tammikuuta 2010
SyntymäpaikkaUtah, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa (1,20 m)
Painonoin 35 kg (77 lbs)
IsäJeremy
ÄitiKendra
SisaruksetIsaac, Laura, Caleb ja Janae
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Elise Johnston Net Worth

Kuinka paljon Elise Johnstonin nettovarallisuus on? Jotkut J House Vlogsin suosituimmista videoista ovat "TORNADO" ja "VAROITUS: Hän on loukkaantunut!" Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Lisäksi hänen perheensä tulojen arvioidaan olevan yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Elise Johnstonin poikaystävä

Kuka on Elise Johnstonin poikaystävä? Hän on liian nuori ryhtyäkseen mihinkään suhteeseen. Hän on sinkku ja nauttii elämästään täysillä.

Elise Johnston Faktat

  1. Elise Johnston tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  2. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Plumbella (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit