KiO (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

KiO on vietnamilainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle anime-työstään. Hänellä on yli 100 000 seuraajaa suositulla Instagram-sivullaan. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Kuuntele bioa ja tutustu lisää KiO:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

KiO Pituus & Paino

Kuinka pitkä KiO on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

KiO Bio, Ikä & Perhe

Kuinka vanha KiO on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. marraskuuta 1999. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Vietnamissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Tyler Brown (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

KiOWiki/Bio
Oikea nimiKiO
NimimerkkiKiO
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä30. marraskuuta 1999
SyntymäpaikkaVietnam
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusvietnam
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

KiO poikaystävä

Kuka on KiO:n poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Corinna Kopf (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

KiO:n nettoarvo

Mikä on KiO:n nettoarvo? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

KiO Faktat

  1. KiO:lla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Hän julkaisi Instagram-tililleen ensimmäisen kuvan itsestään The Sparkle Factoryssa Los Angelesissa marraskuussa 2013.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Justin Blake (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit