Nikki Bella (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Nikki Bella on meksikolais-amerikkalainen entinen eläkkeellä oleva painija. Hän mainostettiin kuuluisuuteen WWE-aikastaan ​​The Bella Twinsin puolikkaana yhdessä sisarensa Brie Bellan kanssa. Hän näyttelee myös tosi-tv-sarjassa Total Divas. Hän debytoi SmackDownissa marraskuussa 2008. Bella on kaksinkertainen WWE-diivojen mestari ja hänellä on pisimmän hallituskauden ennätys tällä tittelillä. Viritä elämäkertaan ja tutustu hänen pituuteensa, painostaan, nettovarallisuuteensa ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Nikki Bella elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Nikki Bella? Hän syntyi 21. marraskuuta 1983 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on meksikolaista ja italialaista syntyperää. Hänen isänsä nimi on Jon Garcia ja äiti nimeltään Kathy Colace. Hänellä on myös sisaruksia. Hän oli lapsuudesta lähtien jalkapallon ystävä. Hän leikki yhdessä kaksoissiskonsa kanssa ala-asteella. Myöhemmin hän valmistui Chaparral High Schoolista vuonna 2002. Sitten hän palasi San Diegoon yliopistoon, jossa hän pelasi jalkapalloa Grossmont Collegessa. Vuoden kuluttua hän muutti Los Angelesiin, jossa hän työskenteli tarjoilijana Mondrian-hotellissa yrittäessään löytää agenttia.

Nikki Bella Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Nikki Bella on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Hänen vartalotilastot ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Nikki Bella poikaystävä ja lapset

Kuka on Nikki Bellan nykyinen aviomies? Hän meni kihloihin Artem Chigvintsevin kanssa marraskuussa 2019. Aiemmin hän oli kihloissa John Cenan kanssa, kun tämä kosi häntä WrestleMania 33:ssa vuonna 2017, mutta pari erosi vuotta myöhemmin. Hän seurusteli myös Dolph Zigglerin kanssa. Heinäkuussa 2020 hän ja Chigvintsev toivottivat yhdessä pojan.

Nikki Bella Ura

Uran aikajana: Bella sijoittui 1. sijalle Pro Wrestling Illustratedin Female 50 -sarjassa marraskuussa 2015, ja Rolling Stone valitsi hänet Vuoden Divaksi joulukuussa 2015. Hän voitti myös Choice Female Athlete -palkinnon yhdessä sisarensa kanssa Teen Choice Awardsissa vuonna 2016. Sitten , hän aloitti mallintyön, näyttelemisen ja promootiotyön. Hän esiintyi ensimmäisen valtakunnallisen TV-esiintymisensä Fox-todellisuudessa Meet My Folks. Lisäksi Garcia-kaksoset palkattiin Budweiserin MM-kaksosiksi, ja heidät kuvattiin pitämään MM-palkintoa. Nikki ja hänen sisarensa Brie osallistuivat vuoden 2006 "International Body Doubles twins search" -kilpailuun. Myöhemmin, vuonna 2006, Nikki ja Brie osallistuivat WWE Diva Searchiin, mutta he eivät päässeet leikkaukseen. Myöhemmin Nikki ja Brie lanseerasivat Nicole + Brizee -vartalo- ja kauneussarjan. He julkaisivat oman podcastin vuonna 2019. Lisäksi Nikki on esiintynyt 11 WWE-videopelissä.

Nikki Bella Net Worth

Kuinka paljon Nikki Bellan varallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 6 miljoonaa dollaria. Paini on hänen ensisijainen tulonlähde. Bella esiintyi American Ninja Warrior: Ninja vs Ninja -julkaisun julkkisversiossa vuonna 2018.

Nikki BellaWiki/Bio
Oikea nimiStephanie Nicole Garcia-Colace
NimimerkkiNikki Bella
Kuuluisa AsPaini, Youtuberi
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä21. marraskuuta 1983
SyntymäpaikkaSan Diego, CA
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 6 tuumaa (168 paunaa)
Paino57 kg (125 lbs)
Runkotilastot34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
Ex-poikaystävä1. John Cena

2. Dolph Ziggler

Puoliso/sulhasArtem Chigvintsev (kihloissa)
LapsetKyllä (1)
NettovarallisuusNoin 6 miljoonaa dollaria

Faktaa Nikki Bellasta

  • Vuonna 2014 Nicole paljasti Total Divasissa, että hän oli mennyt naimisiin lukion rakkaansa 20-vuotiaana; avioliitto mitätöitiin kolme vuotta myöhemmin.
  • Hänet yhdistettiin ammattitanssija Artem Chigvintsevin kanssa Tanssii tähtien kanssa -sarjan 25. kaudella.
  • Nikki ja Brie lanseerasivat oman Belle Radici -nimisen viinimerkin yhteistyössä Hill Family Estatesin ja Gauge Brandingin kanssa vuonna 2017.
  • Vuonna 2007 World Wrestling Entertainment allekirjoitti Nicolen kehityssopimuksen sisarensa kanssa.
  • Hän esiintyi ilman painia Heath Millerin Happy Hour -promoosissa.
  • 21. marraskuuta 2016 Nikki ja Brie paljastivat uuden YouTube-kanavansa "The Bella Twins".

Lue myös: John Cena (Paini) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Tyttöystävä, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit