Kim Tae-hyung (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Kim Tae-hyung tunnetaan paremmin nimellä V. Hän on eteläkorealainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hän on eteläkorealaisen BTS-poikayhtyeen laulaja. V:stä tuli alun perin harjoittelija Big Hit Entertainmentille suoritettuaan koe-esiintymisen Daegussa. Lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kim Tae-hyungin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Kim Tae-hyung Age

Kuinka vanha on Kim Tae-hyung? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. joulukuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Daegussa Etelä-Koreassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Kim Tae-hyung Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kim Tae-hyung on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 142 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Kim Tae-hyungin tyttöystävä

Kuka on Kim Tae-hyungin tyttöystävä? Hänestä huhutaan kerran, että V seurustelee näyttelijä Kim Yoo-Jungin kanssa. Huhut levisivät sen jälkeen, kun Tae-hyung jakoi tarinoita hänestä metrossa. Myöhemmin saman kuvan jakoi Kim Yoo-Jung. Kaksikko ei kuitenkaan ole vahvistanut suhdettaan julkisesti.

Lue myös: IU (Laulaja) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Kim Tae-hyungWiki/Bio
Oikea nimiKim Tae-hyung
NimimerkkiV
Kuuluisa AsNäyttelijä, laulaja, tanssija,

Malli

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä30. joulukuuta 1995
SyntymäpaikkaDaegu, Etelä-Korea
SyntymämerkkiKauris
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (142 lbs)
Kehon mitatnoin 44-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 21,3 miljoonaa dollaria (USD)

Kim Tae-hyung Net Worth

Mikä on Kim Tae-hyungin nettovarallisuus? Hänen ensisijainen tulonlähde on hänen roolinsa laulajana Etelä-Korean poikabändiryhmässä BTS. Hän ansaitsee myös kohtuullisen määrän lauluntekijästään ja näyttelijästään. Kim Tae-hyungin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 21,3 miljoonaa dollaria (USD).

Kim Tae-hyungin perhe

Kim Tae-hyung varttui Geochangin piirikunnassa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli ja sisko. Valmistuttuaan Korean Arts High Schoolista vuonna 2014 V ilmoittautui Global Cyber ​​Universityyn.

Lue myös: J-Hope (Laulaja) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Pituus, Paino, Varhaiselämä, Ura, Faktat

Kim Tae-hyungin ura

V halusi olla ammattilaulaja ala-asteella. Muutaman päivän jälkeen. hän alkoi ottaa saksofonitunteja varhaisessa yläkoulussa keinona jatkaa uraansa. Hän liittyi BTS:ään vuonna 2011, mutta hänen paljastui olevan ryhmän jäsen vasta vuonna 2013. Hänestä ja BTS:stä tuli ensimmäinen Kpop-ryhmä, joka voitti Billboard-palkinnon vuonna 2017.

Kim Tae-hyung Faktat

  1. Kim Tae-hyung debytoi BTS:n jäsenenä Mnetin M Countdownissa.
  2. Vuonna 2016 V teki näyttelijädebyyttinsä sivuroolissa KBS2:n historiallisessa draamassa Hwarang: The Poet Warrior Youth.
  3. V loi lauseen "I purple you" BTS:n fanitapaamisen aikana.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia henkilökohtaisen Instagram-sivunsa alla.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Heejin (korealainen poplaulaja) Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ikä, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit