Tony Evers (Wisconsinin kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Faktat

Anthony Steven Evers (s. 5. marraskuuta 1951) on tunnettu amerikkalainen poliitikko ja kouluttaja, joka on toiminut Wisconsinin 46. kuvernöörinä 7. tammikuuta 2019 lähtien. Demokraattisen puolueen jäsen, Evers toimi aiemmin Wisconsinin yleisen opetuksen superintendenttina. .

Äskettäin kuvernööri Tony Eversin seuraan tulee Wisconsinin terveyspalvelujen sihteeristön nimittäjä Andrea Palm, tartuntatautiviraston päälääkäri tohtori Ryan Westergaard ja kuvernöörin toimiston päälakimies Ryan Nilsestuen tiedottamaan yleisölle. valtion vastauksesta COVID-19:ään. Viritä biografia ja tutustu lisää Tony Eversin (Wisconsinin kuvernöörin) palkasta, nettovarallisuudesta, elämästä, Wikistä, iästä, vaimosta, lapsista ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Tony Evers Ikä

Kuinka vanha on Tony Evers? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. marraskuuta 1951. Tällä hetkellä hän on 68-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Plymouthissa, Wisconsinissa, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Tony Evers Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tony Evers? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 70 kg. Hänen silmiensä väri on tummanruskea ja hänellä on vaaleat hiukset. Hän käyttää kengänkokoa 9 UK.

Tony Eversin palkka ja nettovarallisuus

Mikä on Tony Eversin nettovarallisuus? Hänen palkansa on noin 152 756 dollaria. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 miljoonaa dollaria. Hänen pääasiallinen tulonlähde on poliittinen ura.

Lue myös:Mike DeWine (Ohion kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Tony Eversin vaimo

Kuka on Tony Eversin vaimo? Evers on naimisissa lukiolaisen rakkaan Kathy Eversin kanssa. Heillä on kolme aikuista lasta ja seitsemän lastenlasta. Eversillä oli ruokatorven syöpä ennen intensiivistä leikkausta vuonna 2008.

Tony Evers Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiAnthony Steven Evers
NimimerkkiTony
Syntynyt5. marraskuuta 1951
Ikä68 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiPoliitikko
TunnettuWisconsinin 46. kuvernööri
Poliittinen puolueDemokraattinen
SyntymäpaikkaPlymouth, Wisconsin, Yhdysvallat
AsuinpaikkaKuvernöörin kartano
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
EtnisyysValkoinen
HoroskooppiOinas
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'7"
Paino70 kg

Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Perhe
VanhemmatIsä: Raymond Evers

Äiti: Jean

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Puoliso / vaimoKathy Evers
Lapset(3)
Pätevyys
koulutus1. Wisconsinin yliopisto

2. Madison (BA, MA, PhD)

Tulo
NettovarallisuusNoin 200 miljoonaa dollaria (vuodesta 2020)
Palkka$152,756
Online-yhteystiedot
Linkit sosiaaliseen mediaanTwitter, Facebook
Verkkosivustoevers.wi.gov/Pages/Home.aspx

Tony Eversin elämäkerta, perhe ja varhainen elämä

Evers syntyi vuonna 1951 Plymouthissa, Wisconsinissa, Jean (Gorrow) ja lääkäri Raymond Eversin poikana. Evers kävi Plymouth High Schoolissa. Koulutuksensa mukaan hän suoritti kandidaatin (1974), maisterin (1978) ja tohtorin tutkinnon (1986) Wisconsin-Madisonin yliopistosta. Hän aloitti ammatillisen uransa opettajana ja mediakoordinaattorina Tomahin koulupiirissä. Vuodesta 1979 vuoteen 1980 hän oli Tomah Elementary Schoolin rehtori ja 1980-1984 Tomah High Schoolin rehtori.

Lue myös:Doug Burgum (Pohjois-Dakotan kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Tony Eversin ura

Uransa mukaan vuonna 2001 hän sijoittui esivaaleissa kolmanneksi Elizabeth Burmasterin johdosta. Valinnan jälkeen Burmaster nimitti Eversin apulaisjohtajaksi, jossa hän piti asemaansa, kunnes Burmaster nimitettiin Nicolet Collegen presidentiksi. Evers toimi osavaltion kouluvirkailijoiden neuvoston puheenjohtajana ja vuosina 2001–2009 Wisconsinin yleisen opetuksen apulaisjohtajana. Evers ilmoitti 23. elokuuta 2017, että hän hakee demokraattien ehdokasta Wisconsinin kuvernööriksi vuonna 2018. Hän mainitsi tärkeimpinä syinä vuoden 2017 uudelleenvalintansa osavaltion superintendentiksi yli 70 prosentilla äänistä sekä kuvernööri Walkeria kohtaan esittämänsä kritiikin. päättäessään lähteä juoksemaan. Evers julkaisi ensimmäisen kampanjamainoksensa Walkeria vastaan ​​28. elokuuta 2017.

Faktaa Tony Eversistä

  1. Hän on huomauttanut, että Minnesota hyväksyi Medicaid-laajennuksen ja on ollut aktiivisempi terveydenhuollon suhteen, mikä on johtanut 47 prosenttia alhaisempiin vakuutusmaksuihin kuin Wisconsinissa.
  2. Evers kannattaa lainsäädäntöä, joka suojelisi asukkailta korkeampia sairausvakuutuskuluja vanhuuden tai olemassa olevien sairauksien vuoksi.
  3. Hän kannattaa myös sitä, että lapset voivat jäädä vanhempiensa sairausvakuutukseen 26-vuotiaaksi asti.
  4. Hän aikoo poistaa Wisconsinin kansallisesta oikeudenkäynnistä, jolla pyritään kumoamaan Affordable Care Act.
  5. Evers on naimisissa lukiolaisen rakkaan Kathyn kanssa.
  6. Eversillä oli ruokatorven syöpä ennen intensiivistä leikkausta vuonna 2008.

Lue myös: Sarah Palin (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit