Nicky Champa (TikToker) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Seksuaalisuus, Faktat

Nicky Champa on amerikkalainen TikTok-tähti, Instagrammer, pyrkivä laulaja ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on kerännyt suosiota ensisijaisesti @NickyChampa TikTok-tilinsä kautta, jolle hänellä on tähän mennessä kertynyt yli seitsemän miljoonaa seuraajaa. Dallasista kotoisin oleva TX ei ollut säännöllinen sosiaalisen median käyttäjä ennen kuin hän oli 25-vuotias. Hänen suosionsa TikTokissa on löytänyt tiensä myös muille sosiaalisen median sivustoille. Suurin osa hänen videoistaan ​​TikTokissa joko näyttää hänen esiintyvän samalla, kun hän synkronoi huulten suosittujen kappaleiden kanssa tai ovat lyhyitä komediaskettejä. Vaikka hän on saavuttanut mainetta sosiaalisessa mediassa, musiikki on aina ollut hänen suurin intohimonsa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Nicky Champan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Nicky Champa Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Nicky Champa? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 10,5 US.

Nicky Champa Ikä

Kuinka vanha on Nicky Champa? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. syyskuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Dallasissa, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Bree Louise (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nicky Champa Wiki

Nicky ChampaWiki/Bio
Oikea nimiNicky Champa
NimimerkkiNicky
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä13. syyskuuta 1995
SyntymäpaikkaDallas, TX
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusHomo
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10,5 (USA)
PoikaystäväPierre Amaury Bouvier
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Nicky Champa -poikaystävä

Kuka on Nicky Champan poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Pierre Amaury Bouvieriin. Lisäksi Nicky on homo. Hän nauttii elämästään täysillä.

Nicky Champa Net Worth

Kuinka paljon on Nicky Champan nettovarallisuus? Hän kertoi matkansa alusta sosiaalisen median tähdeksi. Hän alkoi ottaa sosiaalista mediaa vakavasti 18-vuotiaana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 400 000 dollaria (USD).

Nicky Champa -ura

Nicky Champa saattaa näyttää sinusta keskimääräiseltä teinipojalta, mutta odota, kunnes näet hänen keinuvan musiikin tahdissa selkeillä ilmeillään! Nicky tietää tarkalleen, kuinka saada sinut virittämään kanavaansa. Hän on monilahjakas, hän voi saada sinut hiihtämään mukanaan tai saada sinut hämmästymään, kun katsot häntä kentällä. Ei ihme, että hänellä on niin monet sydämet sulavat hänestä. Nicky pitää yhteyttä faneihinsa ja on vuorovaikutuksessa heidän kanssaan pitäen heidät ajan tasalla uusista videoistaan ​​ja elämästään. Siten hän ylittää kaikki viestinnän aukot, kun se tulee seurustelemaan fanien kanssa. Tämä voi selittää hänen valtavan fanfaarinsa.

Lue myös: Tinkerprincess0 (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Nicky Champa perhe

Nicky Champan isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Hänen ensimmäinen suuri näyttelijäroolinsa oli musiikkivideo Travis Scottin kappaleelle "Don't Play".

Nicky Champa Faktat

  1. Nicky Champa on yksi seuratuimmista TikTok-tähdistä.
  2. Hän rakastaa koripallon pelaamista, hänen suosikkijoukkueensa on "Golden State Warriors".
  3. Hän pelaa myös pesäpalloa, lentopalloa ja jalkapalloa.
  4. Hän pukeutuu mielellään rennosti urheilullisiin t-paitoihin ja lenkkeilijöihin.
  5. Hänen suosikkimerkkinsä on Nike, koska hän rakastaa kaikkea urheilullista.
  6. Urheilun lisäksi hän julkaisee usein kuvia itsestään perheensä kanssa.
  7. Hänellä on suuri ja tiivis perhe.
  8. Hänellä on muutama serkku, jotka nousevat jatkuvasti hänen sosiaalisilla tileillään.
  9. Näin ollen huomaamme hänen raahaavan perhettään ja tekevän niistä osan suosiotaan.
  10. Nicky on taipuvainen musiikkiin, hänen suosikkiräppärinsä on Drake. Tiedämme, että hän osaa tanssia, ja hän rakastaa myös laulamista.

Lue myös: Megan Guthrie (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit