Kristine Froseth (malli) Bio, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kristine Froseth on amerikkalais-norjalainen näyttelijä ja malli, joka mainostettiin kuuluisuuteen näyttelemällä Kelly Aldrichia Netflix-sarjassa The Society ja Alaska Youngia Hulu-sarjassa Looking for Alaska. Tämän lisäksi hän on esiintynyt myös kuuluisan muusikon musiikkivideoissa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Kristine Frosethin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, treffeistä, suhteesta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Kristine Froseth Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Kristine Froseth? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kristine Frosethin mitat

Mitkä ovat Kristine Frosethin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Kristine-Frosethin korkeus

Lue myös: Gracie Hunt (malli) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Kristine Froseth Wiki

Kristine FrosethWiki/Bio
Oikea nimiKristine Froseth
NimimerkkiKristine
Kuuluisa AsNäyttelijä, malli
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä21. syyskuuta 1996
SyntymäpaikkaNew Jerseyssä
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNaimaton
Nettovarallisuus3,2 miljoonaa dollaria (USD)

Kristine Frosethin suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Kristine Frosethin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään rakkauselämästään. Hän ei ole vielä naimisissa. Hän on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään.

Kristine-Froseth-poikaystävä

Kristine ohittaa yleensä poikaystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Kristine Froseth Bio, Early Life & Family

Kuinka vanha on Kristine Froseth? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. syyskuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi New Jerseyssä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Lisäksi Kristinen vanhemmat ovat norjalaisia ​​ja hänen varhainen elämänsä kului matkustamalla edestakaisin Oslon, Norjan ja New Jerseyn välillä isänsä työn takia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Kristine-Frosethin nettoarvo

Lue myös: Lais Ribeiro (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kristine Frosethin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Kristine Frosethin nettovarallisuus? Hän aloitti näyttelemisen, kun casting-ohjaaja löysi hänen valokuvansa ja rohkaisi häntä osallistumaan John Greenin romaanin Looking for Alaska -elokuvasovitukseen.

Myöhemmin hän aloitti mallintyön sen jälkeen, kun hänet löydettiin catwalk-koe-esiintymisessä Ski Storsenterissa Norjassa, ja IMG Models tutki hänet myös New Jerseyssä paikallisessa ostoskeskuksen muotinäytöksessä. Hän on toiminut mallina muun muassa Armanille, Juicy Couturelle, Miu Miulle ja H&M:lle.

Vuonna 2018 hän näytteli kahdessa Netflix-elokuvassa, Sierra Burgess Is a Loser and Apostle, ja Sky-minisarjassa, The Truth About the Harry Quebert Affair. Lisäksi, kuten vuonna 2021, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3,2 miljoonaa dollaria (USD).

Kristine Frosethin faktat

  1. Kristine Froseth on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Yksi hänen varhaisimmista mallityötöistä oli TWELV-lehden syys/talvi 2012 numerossa.
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Hänet tunnetaan hyvin rooleistaan ​​suosituissa televisiosarjoissa, kuten Sierra Burgess Is A Loser ja The Society.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Isabeli Fontana (Malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit