Kay Adams Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Suhde, Aviomies, Treffit, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kay Adams on tunnettu amerikkalainen urheilulähettäjä ja televisiopersoona. Tällä hetkellä hän isännöi Good Morning Footballia NFL Networkissa. Ennen tätä hän toimi useissa isäntätehtävissä ja toimii myös DirecTV Fantasy Zone -kanavan isäntänä jalkapallokauden aikana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kay Adamsin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, aviomiehestä, puolisosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kay Adamsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Kay Adams on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Kay Adams Bio, Early Life & Family

Kay Adamsin vanhemmat olivat maahanmuuttajia Puolasta. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hän kiinnostui median urasta käydessään Whitney M. Young Magnet High Schoolissa.

Kay Adamsin koulutus

Kay Adamss opiskeli Missourin yliopistossa, Adams opiskeli viestinnässä ja työskenteli useissa osa-aikaisissa töissä maksaakseen koulunsa, mukaan lukien baarimikko urheilubaarissa ja radiohenkilö paikallisessa maassa, 40 parhaan joukossa ja urheiluradioasemilla.

Lue myös: Antoni Porowski (televisiopersoonallisuus) Bio, Wiki, Suhde, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Kay Adams Wiki

Kay AdamsWiki/Bio
Oikea nimiKay Adams
NimimerkkiKay
Kuuluisa AsUrheilulähettäjä ja televisio

persoonallisuus

Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä6. huhtikuuta 1986
SyntymäpaikkaChicago, Illinois, Yhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväDanny Amendola
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Kay Adamsin aviomies ja treffit

Kuka on Kay Adamsin aviomies? Hän ei ole vielä naimisissa. Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Danny Amendolan kanssa.

Lue myös: Sonnaz Nooranvary (TV-persoonallisuus) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Kay Adamsin ikä

Kuinka vanha on Kay Adams? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. huhtikuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Kay Adamsin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Kay Adamsin nettovarallisuus on? Hän isännöi mobiiliversiota Who Wants to be a Millionaire -pelistä, jossa suuri yleisö pelaa siitä rahapotista. Hän on myös työskennellyt FanDuelilla ja toiminut toimittajana NBC Sports Networkissa. Kun NBCSN:n kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Kay Adamsin tosiasiat

  1. Kay Adams on toiminut yhtenä NFL Networkin Good Morning Footballin isäntinä vuodesta 2016.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  3. Hänellä oli aiemmin useita on-air-isäntärooleja ja hän toimii myös DirecTV Fantasy Zone -kanavan isäntänä jalkapallokauden aikana.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Caroline Stanbury (TV-persoonallisuus) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit