Ritu Arya (Näyttelijä) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Ritu Arya on intialaista alkuperää oleva tunnettu englantilainen näyttelijä ja rumpali. Hän mainostettiin tähdeksi näyteltyään tohtori Megan Sharman roolia brittiläisessä saippuaoopperassa Doctors. Näyttelyssä hänet oli myös ehdolla British Soap Award -palkinnon saajaksi. Hänen muihin merkittäviin töihinsä kuuluu rooli Flash-sarjassa Humans. Hän saa kansainvälistä tunnustusta läpimurtonsa jälkeen Lila Pittsin roolissa Netflixin alkuperäisessä sarjassa The Umbrella Academy, joka on edelleen käynnissä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ritu Aryan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Ritu Arya Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä Ritu Arya on? Sateenvarjoakatemian näyttelijä Ritu seisoo 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen vartalonsa ovat 33-27-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Ritu Arya Ikä

Kuinka vanha on Ritu Arya? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. syyskuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänellä on Intian ja Amerikan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Pieces. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Arya suoritti tutkinnon Southamptonin yliopistosta ja opiskeli Oxford School of Dramassa.

Lue myös: Lily Collins (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettoarvo, Faktat

Ritu AryaWiki/Bio
Oikea nimiRitu Arya
NimimerkkiRitu
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä17. syyskuuta 1993
SyntymäpaikkaIntia
SyntymämerkkiKappaleita
KansallisuusIntiaani-amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-27-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Ritu Arya poikaystävä

Kuka on Ritu Aryan poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Ritu Arya on toistaiseksi sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Monica Ruiz (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Ura, Nettoarvo, Faktat

Ritu Arya Net Worth

Mikä on Ritu Aryan nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän sai tunnustuksen ensimmäisen kerran toistuvasta roolistaan ​​psykiatrina tohtori Megan Sharmana brittiläisessä saippuaoopperassa Doctors. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Ritu Arya Ura

Ritu Arya oli ehdolla British Soap Award -palkinnon saajaksi parhaasta tulokkaasta vuonna 2017. Hän vieraili sarjassa Sherlock vuonna 2014. Vuonna 2019 Arya näytteli Jennaa elokuvassa Last Christmas. Arya näyttelee seuraavaksi Netflix-elokuvassa Red Notice.

Ritu Arya Faktat

  1. Ritu Arya on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Arya on rumpali ja osa KIN-yhtyettä, joka julkaisi debyyttisinglensä ”Sharing Light” huhtikuussa 2020.
  3. Heidän jatkosinglensä ”L.O.V.E” sai ensi-iltansa 6. elokuuta 2020.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä äitiään, isäänsä ja sisaruksiaan.

Lue myös: G Hannelius (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit