Charlotte Crosby (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Treffit, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Charlotte Crosby on tunnettu amerikkalainen englantilainen televisiopersoona. Häntä mainostettiin tähteydeksi esiintyessään MTV:n tosi-tv-sarjassa Geordie Shore ja voitettuaan Celebrity Big Brotherin kahdestoista sarjan. Vuonna 2017 hän aloitti Just Tattoo of Us -elokuvan esittämisen, ja vuonna 2018 Crosby alkoi näytellä omassa tosi-sarjassaan The Charlotte Show. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Charlotte Crosbyn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Charlotte Crosby Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Charlotte Crosby? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Charlotte-Crosby-ikä

Lue myös: Tammy Slaton (TV-persoonallisuus) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Charlotte Crosby Wiki

Charlotte CrosbyWiki/Bio
Oikea nimiCharlotte-Letitia Crosby
NimimerkkiCharlotte Crosby
Kuuluisa AsTosi-tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä17. toukokuuta 1990
SyntymäpaikkaSunderland, Englanti
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Charlotte Crosbyn elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Charlotte Crosby? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. toukokuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Sunderlandissa, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän opiskeli St Anthony's Girls' Catholic Academyssa.

Charlotte-Crosby-perhe

Lue myös: Alex Fitzalan (televisiopersoonallisuus) elämäkerta, ikä, nettovarallisuus, suhde, pituus, paino, ura, vanhemmat, tosiasiat

Charlotte Crosbyn treffit ja poikaystävä

Kuka on Charlotte Crosbyn poikaystävä? Joulukuusta 2015 huhtikuuhun 2016 Crosby ja Gaz Beadle aloittivat suhteen Geordie Shoren kuvaamisen ulkopuolella. Lisäksi vuosina 2018–2019 Crosby oli suhteessa Josh Ritchien kanssa.

Charlotte Crosbyn nettoarvo

Mikä on Charlotte Crosbyn nettovarallisuus? Hänellä oli oma show TLC:ssä nimeltä The Charlotte Crosby Experience vuonna 2014. Hänellä on yli 2,9 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Charlotte-Crosby-faktoja

Charlotte Crosbyn faktat

  1. Charlotte Crosby isännöi ajoittain MTV Newsia, ja hänellä oli myös säännöllinen kolumni Star Magazinessa.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. 23. elokuuta 2013 Crosby osallistui Celebrity Big Brotherin kahdestoista sarjaan.
  5. Kesäkuussa 2016 hän ilmoitti lähtevänsä ohjelmasta Twitterin kautta.

Lue myös: Antoni Porowski (televisiopersoonallisuus) Bio, Wiki, Suhde, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit