Kuka on nuori roisto? Mikä on Hänen oikea nimensä?

Young Thug on Atlantassa asuva räppäri, joka nousi tunnetuksi vuonna 2013 mixtape 1017 Thug -julkaisun jälkeen. Hän on tehnyt yhteistyötä merkittävien artistien, kuten Rich Homie Quanin, Cash Outin ja Shawty Lon, kanssa. Hän sai valtavirran tunnustusta vuonna 2014 singleillä "Stoner" ja "Danny Glover". Lue 20 parasta faktaa Räppäri Young Thugista tämän artikkelin alta. Lisäksi vuonna 2017 hän tuli tunnetuksi roolistaan ​​poplaulaja Camila Cabellon hittikappaleessa "Havana", joka nousi Billboard Hot 100 -listan ykköseksi tammikuussa 2018 ja tuli Young Thugin ensimmäiseksi ykkössingleksi. Williams palkittiin vuoden kappaleen Grammy-palkinnolla 61. vuosittaisessa Grammy Awards -gaalassa hänen panoksestaan ​​"This Is America" ​​-kappaleeseen yhdessä Donald Gloverin ja Ludwig Göranssonin kanssa. Viritä Young Thugin 20 parasta faktaa, jotka liittyvät hänen täydellisiin tietoihinsa iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista ja monista muista!

Top 20 Faktaa Räppäri Young Thugista

 1. Vaimo, lapset ja tyttöystävä: Hänellä oli kuusi lasta neljältä eri naiselta. Vuonna 2015 hän meni kihloihin Jerrika Karlaen kanssa; He kuitenkin erosivat myöhemmin vuonna 2017.
 2. Pituus, paino ja kehon mitat: Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 40-30-36 tuumaa. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US. Hänen syntymämerkkinsä on Leo.
 3. Varallisuus ja nettovarallisuus: Hän on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Vuodesta 2020 lähtien Rapper Young Thug on 28-vuotias.
 4. Ura: Häntä pidetään yhtenä sukupolvensa vaikutusvaltaisimmista räppareista, jonka musiikki on muokannut voimakkaasti nykyaikaista trap-musiikkia ja inspiroinut lukuisia artisteja.
 5. Young Thug oikea nimi: Hänen oikea tai syntymänimensä on Jeffery Lamar Williams.
 6. Thug liittyi #fightpovertygain -kampanjaan vuonna 2016.
 7. Hänellä on ystävällinen sydän ja hän lahjoitti kaikki loppuunmyydyn konsertin tuotot Planned Parenthoodille ja ilmoitti Twitterissä, että "Olin teini-ikäinen vanhempi. Suunniteltu + suunnittelematon vanhemmuus on kaunista."
 8. Hän on innokas koirien ja tatuointien ystävä.
 9. Young Such Tattoo: Hiphop-tähti jakaa usein tatuointikuvansa instagram-tilillään.
 10. Hän joutui myös juhlimaan edesmenneen koiransa Ms Tootien elämää, koska hän piti koiransa muiston elossa.
 11. Hänellä on tuhansia käyttäjiä Instagram-tilillään elokuussa 2020.
 12. Räppäri Thugin rikos ja skandaali: Hänet pidätettiin Brookhavenissa Georgiassa useista huumeiden hallussapidosta ja ampuma-aseen hallussapidosta syytettynä.
 13. Kuva ja muoti: Vibe Magazine kutsui häntä "yhdeksi arvaamattomimmista, karismaattisimmista ja outoimmista persoonallisuuksista hip-hopissa nykyään".
 14. Rovi kutsui häntä "muoti-ikoniksi".
 15. Hänet voidaan nähdä säännöllisesti Instagram-tilillään keinumassa maalattuja kynsiä, tiukkoja farkkuja tai lasten kokoista mekkoa paidana.
 16. Hänellä on tapana kutsua läheisiä miesystäviä säännöllisesti "mieheksi" tai "rakastajaksi", mikä on johtanut huhuihin hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan."
 17. Hän on myös maininnut mentori Gucci Manen ja Kimin aviomiehen Kanye Westin inspiraationa.
 18. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen ainutlaatuisia ja hauskoja valokuviaan.
 19. Hän on myös ruokailija.
 20. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Top 5 College näyttää inspiroituneena TikTok Star Charli D'ameliosta

Uusimmat viestit