Ronald Ollie (Viimeinen mahdollisuus U) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ronald Ollie on tunnettu ja suosittu amerikkalainen jalkapalloilija ja televisiopersoona, joka on kotoisin Shubutasta, Mississippistä. Hän nousi kuuluisuuteen, kun hän näytteli Netflixin dokumenttisarjassa "Last Chance U" vuonna 2016. Itse asiassa Ronald Ollie on tällä hetkellä Toronto Argonautsin kanssa. Hän ilmoitti ilmoituksensa tammikuussa 2020. Viritä biossa!

Ronald Ollie Viimeinen mahdollisuus U

Sarja keskittyy amerikkalaisen jalkapallon JUCO-joukkueisiin; välikollaasit opiskelijoille, jotka on joko erotettu tai jotka eivät ole päässeet parhaimpiin jalkapalloopistoihin. Vaikka lahjakkuus kentällä on itsestäänselvyys, Last Chance U:ta kehuttiin vähemmän pelaajien poikkeuksellisten jalkapallotaitojen dokumentoinnista, vaan enemmän siitä, kuinka se käsitteli heidän vaikeita taustatarinoitaan. Jos luulet selviäväsi sarjasta repimättä, mieti uudelleen. Monet Last Chance U:n katsojat ovat halunneet seurata sarjan aiempia kausita, koska fanikunta on niin suuri, eikä kausi 5 ole vielä näkyvissä.

Lisäksi puolustava linebacker Ronald Ollie oli yksi kauden 1 tähdistä, kun katsojat rakastuivat hänen kiistattomaan lämpimään viehätykseensä ja huumoriinsa. Ollie hyväksyi Nicholls Staten tarjouksen, ja asiat näyttivät positiiviselta, kun hän hyväksyi mahdollisuuden mennä Oakland Raidersin tulokasleirille. Ronaldille asiat eivät menneet hyvin Oakland Raidersin kanssa, kuten näimme Hard Knocksissa, mutta hän on allekirjoittanut sopimuksen kanadalaisen joukkueen kanssa.

Ronald Ollie Ikä, pituus ja paino

Ronald Ollie on 25-vuotias. Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella ja painaa noin 220 paunaa. Hänellä on urheilullinen vartalo, mustat hiukset ja mustat silmät.

Ronald Ollie vaimo

Henkilökohtaisesta elämästään ja vaimostaan ​​Ronald Ollie ei seurustele kenenkään kanssa ja nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään täysillä. Hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti. Lisäksi hän on salaperäinen henkilö. Hän haluaa tehdä matalaa profiiliaan. Hän ei koskaan paljastanut mitään tietoja tyttöystävästään ja menneistä suhteistaan.

Ronald Ollien perhe

Ronald Ollie syntyi 19. toukokuuta 1996 Mississippissä, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kuuluu afroamerikkalaiseen etniseen alkuperään. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Koulutuksensa jälkeen hän osallistui Wayne County High Schooliin Waynesborossa, Mississippissä. Myöhemmin hän osallistui Attended Nicholls State Universityyn vuosina 2016-2018.

Ronald Ollien ura

Hän näytteli Netflixin dokumenttisarjassa nimeltä "Last Chance U" vuonna 2016. Hyvämaineinen 25-vuotias jalkapalloilija debytoi toisella Netflix-dokumenttisarjalla nimeltä "Hard Knocks". Hän on The Oakland Raiders -joukkueen jäsen.

Hän pelasi yliopistojalkapalloa Florida State Universityssä (2013–2014), East Mississippi Community Collegessa (2015), Auburn Universityssä (2016) ja Florida Atlantic Universityssä (2017). Verkkosivustojen mukaan hänet valittiin vuoden 2019 NFL-draftiksi.

Ronald Ollie Net Worth

Ronald Ollie on tällä hetkellä aktiivinen jalkapallon parissa ja on pelannut useissa peleissä. Ollie ansaitsee jalkapallouransa aikana kohtuullisen määrän rahaa. Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan noin 1-2 miljoonaa dollaria.

Hänen palkkansa ei ole julkisuudessa tiedossa. Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa tuotemerkkiään, T-paitoja, hattuja ja monia muita tuotteita, jotka ovat edullisessa hintaluokassa.

Ronald Ollie Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiRonald Ollie
NimimerkkiRonald
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

19. toukokuuta 1996
AmmattiJalkapalloilija ja

Televisiopersoona

KuuluisaHänen esiintymisensä Netflix-ohjelmassa

"Viimeinen mahdollisuus U"

SyntymäpaikkaShubuta, Mississippi, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyysafroamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacHärkä
Nykyinen asuinpaikkaShubuta, Mississippi, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 6' 2"

Senttimetrit: 188 cm

Mittarit: 1,88 m

PainoPaino: 99 kg

Paunaa: 220 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-36-38 tuumaa
Hauislihaksen koko18 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero9 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
Yliopisto1. Nicholls State University

2. East Mississippi Community College

KouluLukio
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiömeksikolainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kitaran soitto
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 1-2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Ronald Ollie tosiasiat

  1. Hän näytteli elokuvassa Last Chance U yhdessä John Franklinin kanssa.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Twitterissä ja niin edelleen.
  3. Hän on hyvin lähellä perhettään ja rakastaa viettää aikaa heidän kanssaan.
  4. Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  5. Tällä hetkellä hän asuu San Franciscossa, Kaliforniassa.

Uusimmat viestit