Rick Steves (matkakirjoittaja) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Rick Steves? Hän on amerikkalainen matkakirjailija, kirjailija, aktivisti ja televisiopersoona. Poliittisesti Steves on demokraattisen puolueen jäsen ja kannatti julkisesti Hillary Clintonin vuoden 2016 presidentinvaalikampanjaa. Lisäksi hänen matkailufilosofiansa motivoi ihmisiä tutustumaan vähemmän turistetuille kohteille ja uppoutumaan paikallisten ihmisten elämäntapaan. Lisäksi hän mainostettiin tähteydelle johtaessaan Rick Stevesin Eurooppa -matkasarjaa julkisessa televisiossa vuodesta 2000. Viritä biografia ja tutustu lisää tämän matkakirjailijan Rick Stevesin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, vaimosta, lapsista, Nettoarvo, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Rick Steves Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Rick Steves on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Rick StevesWiki/Bio
Oikea nimiRichard John Steves Jr.
NimimerkkiRick Steves
Kuuluisa AsMatkaoppaat
Ikä65-vuotias
Syntymäpäivä10. toukokuuta 1955
SyntymäpaikkaBarstow, Kalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9 (USA)
LapsetPoika Andy ja tytär

Jackie Steves

Puoliso / vaimoAnne Steves
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Rick Stevesin ura ja nettoarvo

Mikä on Rick Stevesin nettovarallisuus? 20-vuotiaana Steves alkoi opettaa matkakursseja The Experimental Collegen kautta. Steves kannattaa itsenäistä matkustamista. Hän on isäntä, käsikirjoittaja ja tuottaja suositussa ja pitkäaikaisessa amerikkalaisen julkisen television Rick Steves’ Europe -sarjassa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 5 miljoonaa dollaria (USD).

Rick Stevesin vaimo ja lapset

Kuka on Rick Stevesin vaimo? Hän oli naimisissa Anne Stevesin kanssa. Hän oli naimisissa Anne Stevesin kanssa vuoteen 2010 asti. Myöhemmin pari erosi. Lisäksi he ovat kahden aikuisen lapsen, pojan Andyn ja tyttären Jackie Stevesin, vanhempia. Myöhemmin hän alkoi seurustella Shelley Bryan Ween kanssa joulukuussa 2019.

Faktaa Rick Stevesistä

  1. Steves viettää lähes kolmanneksen joka vuosi Euroopassa oppaiden tutkimiseen ja TV-ohjelmien kuvaamiseen.
  2. Steves julkaisi blogissaan, että hän lahjoittaisi 1 dollarin jokaista verkkosivustollaan vietettyä dollaria kohti avajaispäivänä ACLU:lle vuonna 2017.
  3. Hän on suuri taiteen tukija ja antoi myös miljoona dollaria vuonna 2011 Edmonds Center for the Artsille.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Anne Steves (Rick Stevesin vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, avioliitto, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found