Zack Carpinello (JWoww entinen poikaystävä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, nettoarvo, varhainen elämä, tosiasiat

Zack Carpinello on amerikkalainen ammattipaini. Hänet tunnetaan taistelemisestaan ​​nimellä Zack Clayton. Hänen upean uransa lisäksi hänet tunnetaan myös televisiotähti JWoww'n eli Jennifer Lynn Farleyn entisenä poikaystävänä tai suloisena sydämenä. Hän on amerikkalainen televisiopersoona. Hän nousi ensimmäisen kerran esiin yhtenä kahdeksasta pääosasta MTV-tosi-sarjassa Jersey Shore. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Zack Carpinellon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Zack Carpinello Ikä

Kuinka vanha on Zack Carpinello? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. joulukuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Zack Carpinello Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Zack Carpinello? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Zack Carpinellon korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 75 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lue myös: Rhea Ripley (Paini) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Zack Carpinello Wiki

Zack CarpinelloWiki/Bio
Oikea nimiZack Carpinello
NimimerkkiZack
Kuuluisa As1. Paini

2. JWoww:n entinen poikaystävä

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä20. joulukuuta 1994
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,82 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg
Kehon mitatnoin 44-34-40 tuumaa
Hauislihaksen koko26 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero14 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNaimaton
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria (USD)

Zack Carpinello -suhde ja tyttöystävä

Kuka on Zack Carpinellon tyttöystävä? Huhtikuusta lokakuuhun 2019 Zack Carpinello oli suhteessa Jersey Shore -näyttelijän ja tosi-tv-tähden JWoww'n kanssa. Lisäksi pariskunta jakoi Instagramiin huhtikuussa 2019 kuvan Tylypahkan linnan edessä seisovasta parista.

Zack Carpinello Bio & Early Life

Zack Carpinellon isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Zack Carpinello Net Worth

Mikä on Zack Carpinellon nettovarallisuus? Paini on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Zack Carpinellon tosiasiat

  1. Zack Carpinellon entinen tyttöystävä JWoww syntyi East Greenbushissa New Yorkissa, missä hän kävi Columbia High Schoolia.
  2. Myöhemmin hän osallistui New York Institute of Technologyyn.
  3. Ennen uransa aloittamista hän työskenteli pienten lasten lastenhoitajana.
  4. Farley asui Franklin Squarella New Yorkissa Long Islandilla vuoden ajan, jona aikana hän osallistui koe-esiintymiseen Jersey Shoressa.
  5. Zack Carpinello on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Mandy Rose (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit