Scarlett Johansson (näyttelijä) Bio, Wiki, Pituus, Paino, Suhde, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Scarlett Johansson on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka nousi tähteen rooleistaan ​​elokuvissa Manny & Lo (1996), The Horse Whisperer (1998) ja Ghost World (2001). Tämän lisäksi hän voitti parhaan naispääosan BAFTA-palkinnon roolistaan ​​vuoden 2003 elokuvassa Lost in Translation. Hän oli maailman parhaiten palkattu näyttelijä vuosina 2018 ja 2019, ja hän on esiintynyt useita kertoja Forbesin Celebrity 100 -listalla.

Vuonna 2010 Johansson debytoi Broadwaylla A View from the Bridge -elokuvassa, joka voitti hänelle Tony-palkinnon parhaana naisnäyttelijänä. Sitten hän näytteli elokuvissa The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, ​​Don Jon, Ostimme eläintarhan ja Under the Skin, ja hänet valittiin supersankaritar Black Widow rooliin Marvel-elokuvasarjassa. Kuuntele bioa ja tutustu häneen lisää.

Scarlett Johansson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Scarlett Johansson? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Scarlett Johanssonin mitat

Mitkä ovat Scarlett Johanssonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 BB.

Scarlett Johanssonin elämäkerta, Varhainen elämä ja perhe

Kuinka vanha on Scarlett Johansson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. marraskuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi New Yorkissa, NY. Hänen isänsä Karsten Olaf Johansson on arkkitehti kotoisin Kööpenhaminasta, Tanskasta. Hänen isänpuoleinen isoisänsä Ejner Johansson.

Lue myös: Donna Benedicto (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Scarlett Johansson Wiki

Scarlett JohanssonWiki/Bio
Oikea nimiScarlett Ingrid Johansson
NimimerkkiScarlett Johansson
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä22. marraskuuta 1984
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 BB
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1
puolisoColin Jost (s. 2020)
Nettovarallisuus14,3 miljardia dollaria

Scarlett Johansson Aviomies ja lapset

Kuka on Scarlett Johanssonin aviomies? Hän oli naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa syyskuusta 2008 heinäkuuhun 2011. Sitten hän meni naimisiin Romain Dauriacin kanssa vuonna 2014. Hänellä ja Dauriacilla oli yhdessä Rose-niminen tytär, jonka jälkeen hän erosi vuonna 2016. Heinäkuussa 2017 hän alkoi seurustella koomikko Colin Jostin kanssa. Hän ja Jost menivät naimisiin lokakuussa 2020.

Lue myös: Sasha Gabriella Fox (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Scarlett Johanssonin nettoarvo

Mikä on Scarlett Johanssonin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen elokuvansa ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 14,3 miljardia dollaria, mikä tekee Johanssonista kaikkien aikojen yhdeksänneksi eniten tuottaneen lipputulon tähden.

Scarlett Johanssonin faktat

  1. Vuonna 2018 Scarlett Johansson teki yhteistyötä 300 naisen kanssa Hollywoodissa perustaakseen Time’s Up -aloitteen naisten suojelemiseksi häirinnältä ja syrjinnältä.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän teki elokuvadebyyttinsä yhdeksänvuotiaana elokuvassa North. Vuonna 1997 hän näytteli Molly Pruittia elokuvassa Yksin kotona 3.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Musta on yksi Scarlett Johanssonin suosikkiväreistä.

Lue myös: Esme Creed-Miles (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit