Caroline Gregory (TikTok Star) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Caroline Gregory on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Ei ole ihme, että Caroline Gregoryn kaltaiset muusikot ovat teini-ikäisten sydämissä ja mielissä kaikkialla maailmassa. Asiattomille suunnattu TikTok on älypuhelinsovellus, jossa käyttäjät voivat luoda ja jakaa videoita, joiden kesto on 15 sekunnista 1 minuuttiin. Nyt sisältö voi olla mitä tahansa, laulavaa, tanssivaa tai huulten synkronointia ääniraitojen kanssa, jotka on yhdistetty videoihin. Vain mielikuvitus ja käyttäjän luovuus ovat rajana! Joten vaikka sovellus tarjoaa alustan, käyttäjän omaperäisyys ja kekseliäisyys pitävät katsojat koukussa. Ja Caroline Gregorylla on näitä ominaisuuksia runsaasti. Tämä amerikkalainen teini, jolla on viestinsä positiivisuudesta ja ilmeikkäästä suhtautumisesta kaikkeen ympärillään, on epäilemättä yksi suurimmista muusikoista tammikuussa 2021. Hän jakaa ensisijaisesti videoita, joissa hän synkronoituu suosituille kappaleille ja tanssille. Hän ylitti yli 2,4 miljoonaa seuraajaa hänen caroline.gregry-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Caroline Gregoryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Caroline Gregory Age

Kuinka vanha on Caroline Gregory? Hän syntyi 18. toukokuuta 2004 Yhdysvalloissa. Hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään.

Caroline Gregory Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Caroline Gregory? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Lue myös: Payton King (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Caroline Gregory Wiki

Caroline GregoryWiki/Bio
Oikea nimiCaroline Gregory
NimimerkkiCaroline
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä18. toukokuuta 2004
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 24-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

Caroline Gregoryn poikaystävä

Kuka on Caroline Gregoryn poikaystävä? Hän on sinkku. Hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Caroline Gregory Net Worth

Kuinka paljon Caroline Gregoryn nettovarallisuus on? Hän osallistui Revel: The Dance Convention Revelation -tapahtumaan vuonna 2019. Hänellä on kaksi eriväristä silmää. Hän aloitti sisällön tekemisen TikTokiin noin toukokuussa 2018. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 000 dollaria (USD).

Caroline Gregory Faktat

  1. Caroline Gregoryn isän ja äidin nimiä ei tunneta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hänellä on veljiä nimeltä Carsten ja Carter.
  4. Hänen tehtävänsä on levittää oman sydämensä onnea ympäri maailmaa.
  5. On aivan ilmeistä, että kuuluisuuden kehän ulkopuolella hän on edelleen tavallinen tyttö, joka hän aina oli, kaikilla teini-ikäisten arkipäiväisillä ongelmillaan.

Lue myös: Slayyy Hailey (TikToker) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit