Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jacqueline Titone on amerikkalainen näyttelijä, sosiaalisen median vaikuttaja ja julkkisvaimo. Hänet tunnetaan Adam Sandlerin parempana puoliskona. Tämän lisäksi hänet tunnetaan Marthan esittämisestä Hotel Transylvaniassa, joka on Columbia Picturesin ja Sony Pictures Animationin tuottama 2012 amerikkalainen tietokoneanimoitu komediaelokuva. Sen ohjasi Genndy Tartakovsky.

Hänet tunnetaan myös Hierojan roolista elokuvassa That’s My Boy, joka on vuoden 2012 amerikkalainen satiirinen komedia, jonka on ohjannut Sean Anders. Lisäksi hänellä oli myös osia elokuvissa, kuten 50 First Dates. Hän esiintyi myös elokuvissa Just Go with It, Grown Ups ja Grown Ups 2. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jacqueline Titonen Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista lisää faktoja hänestä.

Jacqueline Titone Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Jacqueline Titone? That’s My Boy -näyttelijä Jacqueline on 5 jalkaa 7 pitkä tai muuten 1,67 metriä tai 167 cm pitkä. Hän painaa noin 56 kg tai 124 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hänellä on hehkuva iho.

Jacqueline Titonen ikä

Kuinka vanha on Jacqueline Titone? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. syyskuuta 1974. Hän on 46-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Coral Springsissä, Floridassa.

Jacqueline TitoneWiki/Bio
Oikea nimiJacqueline Titone
NimimerkkiJacqueline
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä24. syyskuuta 1974
SyntymäpaikkaCoral Springs, FL
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 56 kg (124 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetSunny ja Sadie
Aviomies/puolisoAdam Sandler
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Jacqueline Titonen perhe

Jacqueline Titonen isän nimi on Joseph Titone ja äidin Lila Titone. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän aloitti mallintyön lukiossa.

Jacqueline Titonen aviomies

Kuka on Jacqueline Titonen aviomies? Hän solmi Adam Sandlerin kanssa vuonna 2003. Hän oli kääntynyt Sandlerin uskontoon, juutalaisuuteen. Lisäksi Adam Comed on myös näyttelijä, jonka tunnetuimpia elokuvia ovat Billy Madison, The Waterboy, Mr. Deeds, The Wedding Singer, Happy Gilmore ja Big Daddy. Samoin pariskuntaa on siunattu kahdella yhteisellä lapsella, Sunny ja Sadie. Lisäksi Sandlerin vaimo ja lapset esiintyvät usein hänen elokuvissaan.

Lue myös: Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Jacqueline Titone Net Worth

Mikä on Jacqueline Titonen nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän aloitti uransa tavattuaan Rob Schneiderin ja pelattuaan Sallya Deuce Bigalow: Male Gigolossa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Jacqueline Titonen tosiasiat

  1. Jacqueline Titonen Instagram-tili on yksityinen.
  2. Hänen oikea nimensä on Jacqueline Samantha Titone.
  3. Jackie esiteltiin myöhemmin näyttelijämaailmassa Rob Schneiderin toimesta vuoden 1999 hittielokuvassa Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999).
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hänen miehensä Sandler on republikaanipuolueen kannattaja.
  7. Vuonna 2007 Sandler lahjoitti 1 miljoonan dollarin Boys & Girls Clubs of America -klubille kotikaupungissaan Manchesterissa New Hampshiressa.
  8. Samana vuonna hän lahjoitti 2 100 dollaria New Yorkin entisen pormestarin Rudy Giulianin presidentinvaalikampanjaan.

Lue myös: Tiffany Haddish (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit