Joel Courtney Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura: 15 faktaa hänestä

Joel Courtney on yhdysvaltalainen näyttelijä. Montereyssä, Kaliforniassa syntynyt näyttelijä mainostettiin tähdeksi roolistaan ​​Joe Lambina vuoden 2011 elokuvassa Super 8. Hän näytteli myös Peter Mooren pääroolia CW:n sarjassa The Messengers. Hämmästyttävä näyttelijä näytteli myös Joey Kingin rinnalla Netflix-elokuvassa The Kissing Booth vuonna 2018. Joel esiintyi myös elokuvan vuoden 2020 jatko-osassa The Kissing Booth 2. Viritä elämäkertaan ja tiedä enemmän hänen pituudestaan, painostaan, lapsuudestaan, nettovarallisuudestaan, perhe, ura ja monet muut tosiasiat.

Joel Courtney Age

Kuinka vanha on Joel Courtney? Hän on 24-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. tammikuuta 1996. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin ja hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus.

Joel Courtney Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on The Kissing Boothin näyttelijä Joel Courtney? Hän on 5 jalkaa 9 tuumaa pitkä tai muuten 1,82 metriä ja painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Joel CourtneyWikipedia
Oikea nimiJoel Courtney
Ikä24-vuotias
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa
Paino57 kg tai 127 lbs
Kengännumero10 USA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
TyttöystäväMia Scholink (kihloissa)
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
NettovarallisuusNoin 900 000 dollaria

Joel Courtneyn tyttöystävä

Kuka on Joel Courtneyn nykyinen tyttöystävä? Hän seurustelee pitkäaikaisen tyttöystävänsä Mia Scholinkin kanssa. 14. helmikuuta 2020 hän kosi Miaa. Tällä hetkellä pari on kihloissa ja pian solmitaan.

Joel Courtneyn perhe

Joel syntyi erittäin tukevaan perhetaustaan. Hän kuuluu kristilliseen uskontoon. Vietettyään 1-2 vuotta hänen lapsuudestaan, hänen perheensä muutti Moskovaan, Idahoon. Joel Courtney kasvatettiin siellä. Asuessaan vielä Idahossa Courtney teki matkan Los Angelesiin kesäkoulun ensimmäisen viikon aikana vuonna 2010, missä hän toivoi pääsevänsä mainokseen ja tienaamaan 100 dollaria. Lisäksi hänellä on sisaruksia. Hänellä on kolme sisarusta, Caleb, Chantelle ja Josh. Joel Courtneyn suurin näyttelijänäyttelijä on hänen vanhempi veljensä, joka jatkaa tällä hetkellä näyttelijänuraansa Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Joel Courtneyn ura

Vuonna 2011 Courtney koe-esiintyi Paramount Picturesin Super 8 -elokuvassa. 11 takaisinsoiton jälkeen Courtney sai pääosan Joseph "Joe" Lambista elokuvassa. Vuonna 2018 hän näytteli Joey Kingin rinnalla Netflix-elokuvassa The Kissing Booth, roolin, jonka hän esitti uudelleen elokuvan vuoden 2020 jatko-osassa The Kissing Booth 2.

Joel Courtney Net Worth

Kuinka paljon Joel Courtneyn nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 900 000 dollaria. Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Tällä hetkellä hän asuu Los Angelesissa Kaliforniassa.

15 faktaa Joel Courtneysta

 1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
 2. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen näyttelemiseen ja tanssimiseen.
 3. Hänen harrastuksiaan ovat tanssiminen, laulaminen ja matkustaminen.
 4. Hän on suositumpi naisfaniensa keskuudessa söpöjen kiharan tummanruskeiden hiustensa vuoksi.
 5. Hän on fitnessfriikki ja ylläpitää päivittäin kuntosaliruokavaliosuunnitelmaansa.
 6. Courtney voitti vuoden 2012 Saturn Awards -gaalassa parhaan nuoremman näyttelijän roolisuorituksen palkinnon.
 7. Elokuussa 2011 Courtney kuvasi Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014) Bulgariassa esittäen Tom Sawyerin roolia.
 8. Vuonna 2012 Courtney kuvasi yliluonnollisen trillerin Don't Let Me Go.
 9. Samana vuonna hän esiintyi Fox-TV-elokuvassa Rogue.
 10. Marraskuussa 2012 Courtney sai roolin Stephen Kingin elokuvassa Mercy, joka julkaistiin suorana videona vuonna 2014.
 11. Lisäksi vuonna 2013 Courtney näytteli suoratoistovideoita indie-elokuvissa Dear Eleanor (2016) ja Sins of our Youth (2016).
 12. Hän esiintyi myös CW Television Network -sarjan The Messengers -sarjan pääkokoonpanossa, joka peruttiin yhden kauden 2014–2015 aikana.
 13. Vuonna 2016 Courtneylla oli yhden jakson rooli Agents of S.H.I.E.L.D.:n kolmannella kaudella. kuin Nathaniel Malick.
 14. Vuonna 2016 hän näytteli pääosaa indie-projektissa The River Thief.
 15. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään, ja myös äskettäin heinäkuussa 2020 hän alkoi luoda sisältöä YouTube-kanavalleen tyttöystävänsä Mian kanssa. Kaksikon kanavan perusmotto on: "Halusimme luoda tämän kanavan ollaksemme yhteydessä kaikkiin elämässämme, olitpa sitten tuntenut meidät henkilökohtaisesti tai vain törmännyt tälle sivulle, jaamme mielellämme pienen palan maailmaamme kanssasi".

Lue myös: Joey Kingin elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä: 15 faktaa hänestä

Lue myös: Jacob Elordi (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit