Nisha Guragain (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Nisha Guragain on nouseva intialainen TikTok- ja Instagram-tähti. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia TikTok-tilillään. Hän on myös melko suosittu Instagramissa. Äskettäin hän sai valtavan suosion ja hänestä tulee Internet-sensaatio valeseksuaalisen videokiistansa vuoksi. 21. kesäkuuta 2020 kerrottiin, että MMS-video hänestä ystävänsä kanssa vuoti sosiaalisessa mediassa. Selvittääkseen asiaa hän aloitti suoran lähetyksen Instagram-tilillään ja sanoi, että video oli muunneltu, eikä se ollut hänen videonsa. Tämän kiistan jälkeen hänen nimensä levisi sosiaalisessa mediassa ja rikkoi Intian internetin. Hän teki myös valituksen videon leviämisen jälkeen alustoilla. Lisäksi hän sanoi myös, että kyberpoliisi tutkii asiaa. Viritä elämäkerta!

Nisha Guragainin ikä

Hänen ikänsä on 23 vuotta. Nisha Guragainin pituus on 5 jalkaa ja 5 tuumaa, kun hänen painonsa on 62 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 34 C.

Nisha Guragain poikaystävä ja treffit

23-vuotiaana Nisha Guragain on omistautunut opiskeluilleen ja uralleen. Hän seurustelee tällä hetkellä poikaystävänsä Deepak Joshin kanssa.

Nuorena tyttönä voi olla haastavaa, koska monet nauttivat nuorten kykyjen negatiivisesta hyödyntämisestä. Tästä huolimatta Nisha Guragain on päässyt niin pitkälle alalla. Tämän hetkisen edistymisensä mukaan tiktok-tähti ei pysähdy lähiaikoina. Hänen siro valokuvausaseensa on inspiraationa suurille seuraajille, lapsille, teini-ikäisille ja vanhemmille, jotka suihkuttavat häntä suurella rakkaudella. Nisha Guragain onkin yksi niistä monista Intian teollisuuden tiktokereista, joiden uskotaan olevan viihdeteollisuuden tulevaisuuden kasvot.

Nisha Guragain Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiNisha Guragain
NimimerkkiEnkeli, Nishu
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä2 päivänä lokakuuta 1997
KiistaMMS-video hänestä ystävänsä kanssa

on vuotanut sosiaalisessa mediassa 21.6.2020

AmmattiTikTok-tähti. Sosiaalisen median persoonallisuus
KuuluisaMiljoonia seuraajia hänen TikTokin alla

ja Instagram-tili

SyntymäpaikkaKathmandu, Nepal
Kansallisuusintialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontohindulaisuus
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen laskeutuminen

(nepalilais-intialainen)

ZodiacVaaka
Nykyinen asuinpaikkaMaharashtra, Mumbai, Intia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 62 kg

Paunaa: 136 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

36-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko4 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Yasoda Lamsal Guragain

SisaruksetVeli: Niraj Guragain

Sisar: Rajni Arya

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävälistaEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväDeepak Joshi
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluChandigarhin baptistikoulu
Suosikki
LempiväriPunamusta
SuosikkikeittiöPohjois-intialainen ja kiinalainen
LempinäyttelijäShahrukh Khan, Salman Khan
SuosikkinäyttelijäKajol, Kareena Kapoor
Suosikki lomakohdePariisi
HarrastuksetTanssi, mallityö, matkustaminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin Rs. 5-6 lakkia
Sponsorit/mainoksetNoin Rs. 50 000
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, verkkosivusto

Bio, perhe ja varhainen elämä

Nisha Guragain syntyi 2. lokakuuta 1997 Katmandussa Nepalissa. Hän on Nepalin ja Intian kansalaisuus. Hän kuuluu monirotuiseen etniseen alkuperään. Hänen isänsä nimeä ei tunneta julkisesti, kun taas hänen äitinsä nimi on Yasoda Lamsal Guragain. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Niraj Guragain ja sisar nimeltä Rajni Arya. Koulutukseltaan hän osallistui Chandigarhin baptistikouluun, Sarovar Path, 45D, Sector 45, Chandigarh.

Nisha Guragainin ura

Hän aloitti uransa huulten synkronointisovelluksen TikTokin kautta, johon hän lataa päivittäisiä opetusohjelmiaan ja tanssivideoita. Hän lataa usein kappaleita huulten synkronointivideoita sinne. Hän tuli tunnetuksi tehdessään TikTok-videon "Mujhe Yaad Hai Aata" -kappaleelle, ja videon lataamisen jälkeen se levisi virukseksi ja sai yli 2,5 miljoonaa sydäntä TikTokissa. Hänellä on tällä hetkellä miljoonia seuraajia Tiktok-tilillään. Itse asiassa hänellä on myös miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Nisha Guragainin nettoarvo

Nuori kuuluisa tiktok-tähti on kerännyt huomattavan määrän omaisuutta. Nisha Guragainin arvioitu arvo on Rs. 5-6 lakkia. Se ei ehkä nosta häntä miljonäärien listalle, mutta hänen nettovarallisuutensa arvellaan kasvavan, kun hän vanhenee liiketoiminnassa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään Nisha Guragainin asunnosta, hän ei ole vielä sijoittanut kotiin ja autoon. Hän asuu vanhempiensa talossa Maharashtra Mumbaissa yhdessä sisarustensa kanssa.

Nisha Guragain faktat

 • Nisha rakastaa viettää aikaa perheensä kanssa.
 • Hän myös pitää vartalonsa aina kunnossa tekemällä päivittäin joogaa ja harrastaa myös sisäurheilua pitääkseen kuntonsa kunnossa.
 • Hän haluaa olla Bollywood-näyttelijä ja Intian suurin TikTok-tähti.
 • Näyttelemisen lisäksi hän on esiintynyt myös monissa mainoksissa, hindi-musiikkivideoissa, ramppikävelyissä, printtikuvauksissa ja promootiotapahtumissa.
 • Hän on esiintynyt myös muutamissa hindinkielisissä musiikkivideoissa, kuten Rang Lagaya Tune, Romance Karoon jne.
 • Hän on myös innokas koirien ystävä ja sanoi: "Riippumatta siitä, kuinka vähän rahaa ja kuinka vähän omaisuutta omistat, koira tekee sinusta rikkaan".
 • Hänen suosikkiruokansa ovat Golgappa, Chaat ja Nuudelit.
 • Hän pitää myös mausteisista momosista.
 • Hän rakastaa matkustamista.
 • Hän on tavallaan tunteellinen ja auttavainen.
 • Hän uskoo: "Maailma näyttää aina kirkkaammalta hymyn takaa ja onnellisuus piilee saavutusten ilossa ja luovan työn jännityksessä."

Uusimmat viestit