Winter Blanco (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Winter Blanco on amerikkalainen reality-tähti ja sosiaalisen median sensaatio. Hän mainostettiin tähdeksi esiintyessään Bad Girls Clubin kuudennessatoista sarjassa. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Winter Blancon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Winter Blanco Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Winter Blanco on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Winter Blanco -aika

Kuinka vanha on Winter Blanco? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. huhtikuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Winter Blanco -mitat

Mitkä ovat Winter Blancon kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Maura Higgins (Reality Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Winter Blanco Wiki/Bio

Talvi BlancoWiki/Bio
Oikea nimiTalvi Blanco
NimimerkkiTalvi
Kuuluisa AsTositähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä24. huhtikuuta 1993
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Winter Blanco -poikaystävä

Kuka on Winter Blancon poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa Sean Combsin poikaan Justin Combsiin vuodesta 2021 lähtien. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa.

Winter Blancon nettoarvo

Kuinka paljon Winter Blancon nettoarvo on? Hänestä tuli suosittu otosten sekä meikin ja muodin takia. Hänen faninsa lisääntyi päivä päivältä. Suuri joukko nuoria seuraa häntä säännöllisesti hänen Instagramissaan saadakseen ideoita ja pysyäkseen ajan tasalla hänen viimeisimmistä ehdotuksistaan ​​mekkojen, meikkivideoiden ja vaatteiden suhteen. Talven Instagramilla on yli miljoona seuraajaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Devon Waller (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Winter Blanco -perhe

Mikä on Winter Blancon oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Kaila Wilkey. Hänen äitinsä nimi on Melissa. Hänellä on myös sisaruksia.

Talvi Blanco -faktoja

  1. Winter Blancolla on Instagramissa miljoona seuraajaa, hän julkaisee tililleen pieniä opetusvideoita meikkiin ja muotiin liittyen.
  2. Häntä seurataan hyvin myös muilla sosiaalisen median tileillä.
  3. Hänen fanien määrä kasvaa päivä päivältä.
  4. Talvea on siunattu hyvällä onnella, ja on selvää, että hän on ansainnut hyvän summan rahaa YouTubesta ja verkkokaupoista.
  5. Hän sai alun kauneuskoulutuksen äidiltään, hänen äitinsä oli kampaaja.

Lue myös: Adam Busby (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit