Madison Haschak (tanssija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Madison Haschak on yhdysvaltalainen tanssija ja sosiaalisen median persoona. Hän kiinnittää yleisön huomion esiintyessään sisarensa Gracien kanssa MattyBRaps-musiikkivideossa ”My Humps”. Lisäksi hän pärjää hyvin musiikin ja sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Madison Haschak tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa sekä muilla sosiaalisen median alustoilla. Hän oli myös mukana tanssijana videopelissä Just Dance 2. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Madison Haschakin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänen.

Madison Haschak pituus ja paino

Kuinka pitkä on Madison Haschak? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-36 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Madison Haschakin ikä

Kuinka vanha on Madison Haschak? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. kesäkuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänen äitinsä nimi on Kathy. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme sisarta nimeltä Olivia, Sierra ja Gracie. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Daniela Rajic (tanssija) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Puoliso, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Madison HaschakWiki/Bio
Oikea nimiMadison Haschak
NimimerkkiMadison
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä27. kesäkuuta 2000
SyntymäpaikkaChurchill, PA
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJonathan Fuller
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Madison Haschakin poikaystävä

Kuka on Madison Haschakin poikaystävä? Hän seurustelee poikaystävänsä Jonathan Fullerin kanssa. Hänen poikaystävänsä esiintyy 2019 YouTube-videossa nimeltä "Kuka tuntee minut parhaiten??? Poikaystävä VS Sisters!!” Lisäksi hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä aiemmasta deittailuelämästään.

Lue myös: Delaney Glazer (tanssija) Bio, Wiki, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Madison Haschak Net Worth

Mikä on Madison Haschakin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hän liittyi Temecula Dance Companyyn vuonna 2002. Hän ja hänen sisarensa johtavat erittäin suosittua Haschak Sisters YouTube-kanavaa, jolla on yli 8 miljoonaa tilaajaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Madison Haschak tosiasiat

  1. Madison Haschak koskettava video, joka näyttää entisen balettitanssijan, joka kärsii muistin menetyksestä, tanssivan sulavasti.
  2. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  3. Hän teki Dance Moms -debyyttinsä pian 7-vuotiaana.
  4. Hän oli kaksivuotias aloittaessaan rytmisen voimistelun.
  5. Hän alkoi käydä tanssitunteja kaksivuotiaana. Hän kilpaili ALDC:n kanssa neljästä kolmeentoista ikävuoteen asti.

Lue myös: Dytto (Tanssija) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit