Lorena Bobbitt (John Wayne Bobbitt Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Lorena Bobbitt on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan elokuvista I Was Lorena Bobbitt (2020), Entertainment Tonight (1981) ja Access Hollywood (1996). Hän oli aiemmin naimisissa John Wayne Bobbittin kanssa. Hänet tunnetaan paremmin maailmanlaajuisista otsikoistaan ​​vuonna 1993, kun miehensä John Wayne Bobbittin vuosien raiskauksen, hakkaamisen ja sodomaation jälkeen Lorena katkaisi hänen peniksensä veitsellä hänen nukkuessaan sängyssä. Sen jälkeen penis kiinnitettiin uudelleen kirurgisesti. John Wayne Bobbitt vapautettiin raiskaussyytteestä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Lorena Bobbittin elämäntarinaan.

Lorena Bobbitt aviomies

Mitä tapahtui Lorena Bobbittille? Hän oli naimisissa John Wayne Bobbittin kanssa. Lisäksi Lorena Bobbitt katkaisi miehensä John Wayne Bobbittin peniksen tapahtui 23. kesäkuuta 1993 Manassasissa, Virginiassa. Lorena Bobbitt kertoi oikeudessa, että hänen miehensä raiskasi hänet tultuaan kotiin sinä iltana. Kun hän sitten meni nukkumaan, hän nousi sängystä ja meni keittiöön juomaan vettä. Sitten hän tarttui keittiön tiskillä olevaan 8 tuuman kaiverrusveitseen, palasi heidän makuuhuoneeseensa, veti lakanat taakse ja leikkasi hänen peniksensä irti.

Tämän jälkeen Lorena poistui asunnosta leikatun lisäkkeen kanssa ja ajoi pois autollaan. Hetken ajettuaan ja vaikeuksien ohjata yhdellä kädellä hän heitti sen ulos ikkunasta tienvarsipellolle. Lopulta hän pysähtyi ja soitti 9-1-1 ja kertoi heille, mitä oli tapahtunut ja mistä penis löytyi. John Bobbittin penis löydettiin perusteellisen etsinnän jälkeen, ja sen jälkeen kun se oli pesty antiseptisellä aineella ja pakattu suolajäähän, se kiinnitettiin uudelleen sairaalaan, jossa häntä hoidettiin. Operaatio kesti yhdeksän ja puoli tuntia. John näytteli kahdessa pornografisessa elokuvassa 1990-luvulla ja toteaa, että hänen peniksensä on "palannut normaaliksi".

Lorena Bobbitt Nyt

Lorena Bobbitt on pitkäaikaisessa suhteessa Dave Bellingerin kanssa ja heillä oli kaksi ja puolivuotias tytär. Lisäksi vuonna 2007 hän työskenteli kauneushoitolassa Washingtonissa, D.C.

Lorena Bobbitt Ikä

Kuinka vanha on Lorena Bobbitt? Hän syntyi vuonna 1970 Quitossa, Ecuadorissa. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hänen syntymänimensä on Lorena Gallo.

Lorena Bobbitt Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Lorena Bobbitt? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset.

Lorena BobbittWiki/Bio
Oikea nimiLorena Bobbitt
NimimerkkiLorena
Kuuluisa As1. Näyttelijä

2. John Wayne Bobbittin vaimo

Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä1970
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoJohn Wayne Bobbitt
PoikaystäväDave Bellinger
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Lorena Bobbitt Net Worth

Mikä on Lorena Bobbittin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Lorena Bobbitt Faktat

 1. The Early Show -lehden haastattelun mukaan hän kertoi "Yhtäkkiä yksityiselämäni on julkisuudessa ja se on avoin kirja ja monet ihmiset tietävät historiani. Joskus en voinut mennä edes ruokakauppaan ostamaan ruokaa, koska minut tunnistettaisiin."
 2. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
 3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 4. Kun Lorena Bobbitt pidätettiin yöllä, hän kertoi poliisille: ”Hän saa aina orgasmin, eikä hän odota minun koskaan saavani orgasmia. Hän on itsekäs."
 5. Lorena kertoi, että John käytti häntä seksuaalisesti, fyysisesti ja emotionaalisesti hyväksi heidän avioliitonsa aikana.
 6. Hän sanoi, että hän kehui uskottomuuttaan ja pakotti hänet tekemään abortin.
 7. Seitsemän tunnin pohdiskelun jälkeen tuomaristo totesi Lorenan syyttömäksi hulluuden vuoksi, joka aiheutti vastustamattoman impulssin haavoida Johnia seksuaalisesti.
 8. Tämän seurauksena häntä ei voitu asettaa vastuuseen teoistaan.
 9. Osavaltion lain mukaan tuomari määräsi hänet 45 päivän arviointijaksoon Central State Hospitalissa, joka sijaitsee Pietarissa, Virginiassa, minkä jälkeen hänet vapautetaan.
 10. Vuonna 1995, kuuden vuoden avioliiton jälkeen, John ja Lorena erosivat.
 11. Oikeudenkäynnin jälkeen Lorena yritti pitää matalaa profiilia ja palasi syntymänimensä Gallo käyttöön.
 12. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Ruth Bader Ginsburg Wiki, Bio, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Puoliso, Perhe, Ikä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found