Tammy Slaton (TV-persoonallisuus) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Tammy Slaton on amerikkalainen tosi-tv-persoona. Hän mainostettiin tähteydelle esiintyessään TLC:n painonpudotussarjassa 1000-LB Sisters. Ohjelman alussa hän painoi yli 600 kiloa. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tammy Slatonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, aviomiehestä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Tammy Slaton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tammy Slaton? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-38-47 tuumaa. Hän käyttää 44 C:n rintaliivit.

Tammy Slatonin ikä

Kuinka vanha on Tammy Slaton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. heinäkuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Kentuckyssa, Yhdysvalloissa.

Tammy Slatonin perhe

Tammy Slatonin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hän esiintyi 1000-LB Sistersissä sisarensa Amy Slatonin rinnalla. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Tammy-Slaton-age-starsgab

Tammy Slaton Wiki

Tammy SlatonWiki/Bio
Oikea nimiTammy Slaton
NimimerkkiTammy
Kuuluisa AsTelevisiopersoona
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä27. heinäkuuta 1988
SyntymäpaikkaKentucky, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 44-38-47 tuumaa
Rintaliivikupin koko44 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Tammy Slatonin poikaystävä

Kuka on Tammy Slatonin poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa, eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Tammy Slaton on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän on luultavasti sinkku.

Tammy-Slaton-net-worth-starsgab

Lue myös: Evelyn Burdecki (televisiopersoona) Ikä, Pituus, Paino, Elämäkerta, Ura, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Tammy Slatonin nettoarvo

Kuinka paljon Tammy Slatonin nettovarallisuus on? Hän esiintyi People-lehden julkaisemassa artikkelissa 2019. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD).

Tammy Slatonin faktat

  1. Tammy Slaton ei voinut kävellä ilman kävelijän apua.
  2. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Hannah Brown (televisiopersoona) poikaystävä, treffit, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit