Timmy Thick (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Timmy Thick on amerikkalainen sosiaalisen median tähti, joka tuli tunnetuksi Instagram-tilistään. Timmyn Instagram, jossa on yli 64 000 fania valokuvanjakosivustolla. Hän saavutti mainetta vuonna 2016 ladattuaan useita kuvia tililleen. Hän myös julkaisee säännöllisesti päivityksiä elämästään "Twitterissä". Hän haluaa ladata kuvia, jotka ovat sekä innovatiivisia että ainutlaatuisia. Hänellä on loistava muotitaju, ja hän pitää tärkeänä näyttää tyylikkäältä ja innostaa Instagram-kuvissaan ja -videoissaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Timmy Thickin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Timmy paksu korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Timmy Thick? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Timmy Thick Age

Kuinka vanha on Timmy Thick? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. elokuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi New York Cityssä, NY. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänet tunnetaan siitä, että hän pitää oikean nimensä ja vanhempiensa henkilöllisyyden salassa.

Lue myös: Lisa Mantler (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Timmy Thick Wiki

Timmy paksuWiki/Bio
Oikea nimiTimmy paksu
NimimerkkiTimmy
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä21. elokuuta 2002
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Timmy paksu tyttöystävä

Kuka on Timmy Thickin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Justin Blake (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Timmy paksu nettoarvo

Mikä on Timmy Thickin nettoarvo? Hän aloitti uransa vuonna 2016. Hänellä on ollut useita ongelmia ihmisten kanssa, jotka raportoivat hänen Instagram-tilistään, minkä seurauksena se on poistettu käytöstä useita kertoja. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD).

Timmy Thick Faktat

  1. Timmy Thick loi nopeasti oman pienen seuraajapiirinsä "Twitterissä" ja liittyi sitten "Instagramiin" ja "Snapchatiin".
  2. Edellinen koskee pääasiassa kuvien jakamista, kun taas jälkimmäinen tarjoaa suodattimia itse otetuille kuville, joita kutsutaan "selfieiksi".
  3. Hän alkoi kerätä valtavaa seuraajaa "Instagramissa" ja ylitti vuodessa lähes kymmenen tuhatta.
  4. Vaikka hänellä on melko värikäs sosiaalinen elämä.
  5. Hänen videonsa ovat yleensä erilaisia ​​ja esittelevät hänen hullua puoltaan, mikä on auttanut häntä keräämään suuren fanikunnan.

Lue myös: Arat Hosseini (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Uskonto, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit