Sophie Shab (TrendMood) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Sophie Shab tunnetaan myös verkossa nimellä TrendMooD ja se on tuonut kauneusfaneille uutisia heinäkuusta 2012 lähtien. Hän on amerikkalainen Internet-sensaatio, joka on tällä hetkellä otsikoissa kauneus- ja meikkituotteistaan. Hän on kauneusbloggaaja, joka antaa pääasiassa tietoa uusimmista meikkijulkaisuista ja sneak peek swatcheista. Hänellä on todellinen rakkaus meikkiin, joka alkoi hänen ollessaan 18-vuotias. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Sophie Shabin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista asioista. hänen.

Sophie Shabin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Sophie Shab? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Sophie Shabin mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Sophie Shabin ikä

Kuinka vanha on Sophie Shab? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. joulukuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Brace Face Laii (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, treffit, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Sophie Shab Wiki

Sophie ShabWiki/Bio
Oikea nimiSophie Shab
NimimerkkiSophie, Trend Mood
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä06 joulukuuta 1990
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500–600 000 dollaria (USD)

Sophie Shabin poikaystävä

Kuka on Sophie Shabin poikaystävä? Kaunis Instagram-tähti Sophie Shab on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Daniella Chavez (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, nettoarvo, tosiasiat

Sophie Shabin ura ja nettoarvo

Mikä on Sophie Shabin nettovarallisuus? Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hän vain jatkaa kasvuaan, ja nämä nopeat tosiasiat, joita et ehkä tienneet tilistä, osoittavat vain, kuinka suureksi sivusto on kasvanut. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500-600 000 dollaria (USD).

Sophie Shabin tosiasiat

  1. Sophie Shabilla on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Korallioranssi on yksi hänen suosikkiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Laci Kay Somers (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit