Cruz Beckham (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vanhemmat, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Cruz Beckham on brittiläinen Instagram-tähti ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan paremmin David Beckhamin ja Victoria Beckhamin nuorimpana poikana. Joulukuussa 2016 hän julkaisi debyyttisinglensä "If Everyday Was Christmas". Hän on kerännyt yli 1,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cruz Beckhamin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, vanhemmista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Cruz Beckhamin ikä

Kuinka vanha on Cruz Beckham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. helmikuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Madridissa, Espanjassa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Cruz Beckhamin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Cruz Beckham? Hänen pituutensa on arvioitu 4 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 37 kg tai 127 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat mustat.

Cruz Beckhamin vanhemmat

Cruz Beckhamin isän nimi on David Beckham ja äidin nimi Victoria Beckham. Hänellä on myös sisaruksia. Hän varttui kolmen sisaruksen kanssa: Brooklyn, Romeo ja Harper. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Cruz-Beckham-vanhemmat

Lue myös: Mia Hayward (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Cruz Beckham Wiki

Cruz BeckhamWiki/Bio
Oikea nimiCruz Beckham
NimimerkkiCruz
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. helmikuuta 2005
SyntymäpaikkaMadrid, Espanja
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 8 tuumaa (1,42 m)
Painonoin 37 kg (127 lbs)
IsäDavid Beckham
ÄitiVictoria Beckham
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Cruz Beckhamin tyttöystävä

Kuka on Cruz Beckhamin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Cruz Beckham on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Cruz-Beckham-faktoja

Lue myös: Jason Mendez (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Cruz Beckhamin nettoarvo

Kuinka paljon Cruz Beckhamin nettovarallisuus on? Hän esitti break-tanssin Spice Girls -konsertissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Cruz Beckhamin faktat

  1. Cruz Beckham on erittäin suosittu koomikko TikTokissa.
  2. Toisin kuin useimmat muiden sovelluksen käyttäjien viestit, suurin osa hänen videoistaan ​​ei sisällä esityksiä samalla kun ne synkronisoivat suosittujen kappaleiden ja dialogien kanssa.
  3. Sen sijaan hänen sisältönsä muistuttaa kovasti vanhoja Vine-videoita, joiden tekijöiden oli keksittävä innovatiivisia tapoja viihdyttää yleisöään.
  4. Cruzin videot ovat myös lyhyitä.
  5. Hän käyttää myös elokuvaeditointitekniikkaa nimeltä fast cut, joka oli aiemmin yksi Vine-videoista.

Lue myös: Austin Lawrence (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit