Sofia Richie (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Suhde, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Sofia Richie on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus, malli ja muotisuunnittelija. Hän on tehnyt yhteistyötä suurten tuotemerkkien, kuten Tommy Hilfigerin, Michael Korsin ja Miminipin kanssa. Hän on laulaja Lionel Richien nuorin tytär ja televisiopersoonallisuuden Nicole Richien adoptiosisar. Hän aloitti myös näyttelemisen Candidly Nicole -ohjelmassa siskonsa kanssa. Lisäksi Sofialla on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sofia Richien Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, treffeistä, suhteesta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Sofia Richie Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Sofia Richie on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Sofia Richien vartalon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Sofia Richien elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Sofia Richie? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. elokuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä Lionel Richie ja hänen Sofian äitinsä ovat Lionelin toinen vaimo Diane Alexander. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on Nicole Richien ja Miles Richien nuorempi sisar. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui Oaks Christian Schooliin.

Sofia-Richie-pituus

Lue myös: Christine Baumgartner (malli) Wiki, Bio, Käsilaukut, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Sofia Richie Wiki

Sofia RichieWiki/Bio
Oikea nimiSofia Richie
NimimerkkiSofia
Kuuluisa AsMalli ja muotisuunnittelija
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä24. elokuuta 1998
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5,5 (USA)
Poikaystävä/suhde1. Scott Disick

2. Justin Bieber

3. Jake Andrews

puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 21 miljoonaa dollaria (USD)

Sofia Richie -suhde, aviomies ja treffit

Kuka on Sofia Richien aviomies? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään deittailuelämästään. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hänellä on ollut on-off-suhde Scott Disickin kanssa vuodesta 2017. Hän oli aiemmin suhteessa Justin Bieberiin vuonna 2016. Hän on myös seurustellut Jake Andrewsin kanssa. Elokuussa 2020 Disick päätti lopettaa suhteen lopullisesti ja totesi olevansa eri paikassa elämässään kuin Richie.

Lue myös: Scott Disickin ja Sofia Richien ero

Sofia-Richie-net-worth

Lue myös: Nicolette Shea (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Sofia Richie Net Worth

Mikä on Sofia Richien nettovarallisuus? Hän kannattaa Instagramissa tuotteita, kuten kauneutta ja hyvinvointia. Richie on sittemmin kävellyt Chanelin kiitotiellä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 21 miljoonaa dollaria (USD).

Sofia-Richie-faktoja

Sofia Richien ura

Sofia Richie aloitti mallintyön 14-vuotiaana Teen Voguessa. Hän debytoi kiitotiellä helmikuussa 2016. Hän esiintyi Yhdysvaltain Cosmopolitanin huhtikuun 2020 numeron ja Iso-Britannian Cosmopolitanin heinäkuun 2020 numeron kannessa.

Sofia Richie Faktat

  1. Sofia Richie varttui isänsä tavoin kiinnostuneena musiikkiin.
  2. Vuonna 2015 Madonna ilmoitti, että Sofiasta tulee hänen Material Girl -vaatelinjansa uudet kasvot.
  3. Hän oppi laulamaan viisivuotiaana ja soittamaan pianoa seitsemänvuotiaana.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Amelie Zilber (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit