Thomas Halbert (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Thomas Halbert on suosittu Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänellä on Instagram-tilillään miljoona seuraajaa. Hän on julkaissut useita videoita, joissa esiintyy suosittuja musiikkinumeroita. Lisäksi hän julkaisee usein videoita huulinsa synkronoinnista kappaleiden kanssa. Hän rakastaa meikkejä, urheilua ja matkustamista ja julkaisee säännöllisesti matkakertomuksia tai valokuvia ulkona. Hän on erittäin suosittu Instagramissa, ja hänellä on vahva kiinnostus valokuvaamiseen. Monet hänen videoistaan ​​kommentoivat vaatemerkkejä ja muotia. Hän on myös taiteilija ja taiteen ystävä, innokas tanssija ja kuntoilija. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Thomas Halbertin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Thomas Halbert Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Thomas Halbert? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Thomas Halbertin ikä

Kuinka vanha on Thomas Halbert? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. maaliskuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Pohjois-Carolinassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Kat Stacks (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Thomas Halbert Wikipedia

Thomas HalbertWiki/Bio
Oikea nimiThomas Halbert
NimimerkkiThomas
Kuuluisa AsInstagaram tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. maaliskuuta 1997
SyntymäpaikkaPohjois-Carolina
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusHomo
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-39 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Thomas Halbertin tyttöystävä

Kuka on Thomas Halbertin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Joey Birlem (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Thomas Halbertin nettoarvo

Mikä on Thomas Halbertin nettovarallisuus? Tajuttuaan, että hän voisi käyttää sosiaalista mediaa tehdäkseen itsensä suositummaksi alalla, hän liittyi Instagramiin, YouTubeen ja TikTokiin. Hän alkoi ladata videoita, joissa hän ja hänen ystävänsä tekivät temppuja naapurustossa. Näistä videoista tuli pian kuuluisia, ja ystävät ja tuntemattomat jakavat niitä laajasti. Hänellä oli hetkessä yli 100 000 tykkäystä Instagramissa ainutlaatuisesta sisällöstään. Hän on saanut monia sponsoreita vauhdittaakseen urheiluuransa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Thomas Halbertin ura

Thomas Halbert ylitti 25 000 tilaajarajan YouTubessa maaliskuussa 2016. He alkoivat tuntea olonsa mukavaksi meikkaamalla julkisesti vuoden 2014 alussa. He alkoivat käyttää Instagramia myöhemmin samana vuonna.

Thomas Halbert Faktat

  1. Thomas Halbert tunnetaan parhaiten meikkiohjeiden ja temppujen, kauneusvinkkien, tuotearvostelujen ja matkavlogien lataamisesta kanavalleen.
  2. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  3. Hän on hyvin lähellä perhettään ja ystäviään.
  4. Hän rakastaa meikkaamista vapaa-ajallaan.
  5. Hänet tunnettiin myös impulsiivisena lataajana, koska hän ajatteli viime hetkellä kepposia ja temppuja ja teki niistä videon.

Lue myös: Hayes Grier (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit