Regis Philbin (TV-ohjelmien isäntä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, kuolemansyy, vaimo, lapset, perhe, tosiasiat

Regis Philbin oli amerikkalainen mediapersoona, näyttelijä ja laulaja, joka nousi tunnetuksi isännöi keskustelu- ja peliohjelmia 1960-luvulta lähtien. Hän on tunnetaan parhaiten Live! Regisin ja Kathie Leen kanssa. Elää! ja peliohjelma Who Wants to be a Millionaire? Hän oli myös juontaja America's Got Talentin ensimmäisellä tuotantokaudella. Hän menehtyi perjantaina 24.7.2020 88-vuotiaana luonnollisista syistä. Viritä biossa!

Regis Philbin Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha Regis Philbin oli kuollessaan? Hän oli kuollessaan 88-vuotias. Hän syntyi 25. elokuuta 1931 Bronxissa, New Yorkissa. Kuinka pitkä Regis oli? Hän oli 5 jalkaa 5 tuumaa pitkä ja painaa noin 50 kg tai 110 paunaa.

Regis Philbinin kuolemansyy

Philbin menehtyi perjantaina 24.7.2020 88-vuotiaana luonnollisista syistä , kuukauden kuluttua hänen 89. syntymäpäivästään. Lisäksi hänen perheenjäsenensä kiittävät hänen fanejaan ja ihailijoitaan heidän uskomattomasta tuestaan ​​hänen 60-vuotisen uransa aikana ja pyytävät yksityisyyttä sureessaan hänen menetystä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Olen niin surullinen kuullessani tämän uutisen 💔. Rakastettu televisiojuontaja Regis Philbin kuoli 24. heinäkuuta. Hän oli 88-vuotias. "Olemme syvästi surullisia voidessamme kertoa, että rakas Regis Philbin menehtyi eilen illalla luonnollisista syistä, kuukausi ennen 89. syntymäpäiväänsä", hänen perheensä kertoi. "Hänen perheensä ja ystävänsä ovat ikuisesti kiitollisia ajasta, jonka saimme viettää hänen kanssaan – hänen lämmöstään, legendaarisesta huumorintajustaan ​​ja hänen ainutlaatuisesta kyvystään tehdä jokaisesta päivästä jotain puhumisen arvoista. Kiitämme hänen fanejaan ja ihailijoitaan heidän kanssaan. uskomaton tuki hänen 60-vuotisen uransa aikana. Lähettää rakkautta ja voimaa perheelleen ja ystävilleen. #restinpeace #regisphilbin

Katie Couric (@katiecouric) jakama viesti 25. heinäkuuta 2020 klo 12.43 PDT

"Olemme syvästi surullisia voidessamme kertoa, että rakas Regis Philbin menehtyi eilen illalla luonnollisista syistä, kuukausi ennen 89. syntymäpäiväänsä", hänen perheensä kertoi. ”Hänen perheensä ja ystävänsä ovat ikuisesti kiitollisia ajasta, jonka saimme viettää hänen kanssaan – hänen lämmöstään, legendaarisesta huumorintajustaan ​​ja hänen ainutlaatuisesta kyvystään tehdä jokaisesta päivästä jotain puhumisen arvoista. Kiitämme hänen fanejaan ja ihailijoitaan heidän uskomattomasta tuestaan ​​hänen 60-vuotisen uransa aikana. Lähettää rakkautta ja voimaa perheelleen ja ystävilleen.

Regis Philbin vaimo ja lapset

Vuonna 1957 hän solmi Catherine Faylen. Myöhemmin, vuonna 1968, he erosivat. Sitten hän naimisissa Joy Philbinin kanssa 1. maaliskuuta 1970. Häntä siunattiin myös neljällä lapsella. Kolme hänen tytärtään nimeltä JJ, Joanna ja Amy sekä poika nimeltä Danny.

Regis Philbinin perhe

Hänen isänsä nimi oli Francis, yhdysvaltalainen merijalkaväen ja äiti Filomena Florence. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä oli irlantilaista perintöä ja äiti oli italialainen maahanmuuttajaperhe, joka oli peräisin Campaniasta Grecistä. Koulutuksensa mukaan hän kävi arvostetussa Regis High Schoolissa. Myöhemmin hän osallistui Notre Damen yliopistoon, josta hän valmistui vuonna 1953 sosiologian tutkinnolla.

Regis Philbin veli

Pitkään uskottiin, että Philbin oli ainoa lapsi, mutta 1. helmikuuta 2007 Live with Regisin ja Kellyn kanssa -lähetyksessä Philbin ilmoitti, että hänellä oli veli, Frank M. Philbin (1. maaliskuuta 1951 – 27. tammikuuta 2007), joka oli kuollut non-Hodgkin-lymfoomaan useita päiviä aiemmin. Philbin kertoi, että hänen veljensä, joka oli häntä 20 vuotta nuorempi, oli pyytänyt, ettei häntä mainita televisiossa tai lehdistössä.

Regis Philbinin ura

Aluksi valmistuttuaan hän palveli Yhdysvaltain laivastossa huoltoupseerina, minkä jälkeen hän kävi läpi muutamia kulissien takana olevia töitä televisiossa ja radiossa ennen siirtymistään lähetysareenalle. Hän isännöi monia esityksiä kuten, Million Dollar Password, Daytime Emmy Awards, Late Show with David Letterman, Who Wants to Be a Millionaire, America's Got Talentin ensimmäinen kausi vuonna 2006 ja monet muut. Lisäksi hän myös esiintyi sitcomissa Spin City, Seinfeld, How I Met Your Mother, Hope & Faith ja The Fresh Prince of Bel-Air.

Regis Philbin Net Worth

Kuinka paljon Regis Philbinin nettovarallisuus oli? Hänen arvoinen arvioitiin noin 150 miljoonaa dollaria.

Regis Philbin Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiRegis Francis Xavier Philbin
NimimerkkiRegis Philbin
Ikä88 vuotta vanha (kuoli)
Syntymäpäivä25. elokuuta 1931
AmmattiTV-juontaja, puhu

ohjelman juontaja, pelin isäntä, näyttelijä, laulaja, kirjailija

SyntymäpaikkaBronx, NY
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyyssekoitettu (irlantilais-italialainen)
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacNeitsyt
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 50 kg

Paunaa: 110 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

Noin 39-30-36 tuumaa
Hauislihaksen kokoEi tunnettu
Silmien väriRuskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero7 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 150 miljoonaa dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Francis Philbin

Äiti: Filomena Philbin

SisaruksetVeli: Frank M. Philbin (1. maaliskuuta

1951 – 27. tammikuuta 2007)

Sisar: Ei yhtään

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa (kahdesti)
Ex-vaimo?Catherine "Kay" Faylen

(s. 1955; os. 1968)

Vaimo / puolisoJoy Senese (s. 1970 - kuolemaan)
Lapset?Kyllä (4)
PoikaDanny Philbin
TytärJJ, Joanna ja Amy
TyttöystäväEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoNotre Damen yliopisto
KouluCardinal Hayes High School
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinViserrys

Lue myös: Michael Sleggs (näyttelijä) Bio, Kuolema, Ura, Perhe, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Regis Philbin Faktat

 • Hän sai hänen ensimmäinen verkko-TV-esityksensä vuonna 1967 Joey Bishopin apulaisena Joey Bishop Show.
 • Hän oli myös kirjailija ja laulaja.
 • Hänen kaksi omaelämäkertaa nimeltä ovat, olen vain yksi mies! (1995) ja Kuka haluaa olla minä? (2000).
 • Hän oli ollut naimisissa kahdesti ja hänellä oli neljä lasta.
 • Hän seurasi aikoinaan ammattilaisurheilumaailmaa laajasti ja nautti baseballista ja jalkapallosta.
 • Hän oli innokas New York Yankeesin fani ja alma materin, Notre Dame Fighting Irishin, urheilujoukkueiden ylpeä kannattaja.
 • Hänelle tehtiin angioplastia vuonna 1993.
 • Hänelle tehtiin kolmoisohitusleikkaus Weill Cornell Medical Centerissä valtimoissa olevan plakin takia vuonna 2007.
 • Hän oli esiintyi autokauppiaana Komea Hal Kelly Ripassa Sitcom Hope & Faith.
 • Vuonna Miten tapasin äitisi -jakso: "The Best Burger in New York", Philbin vieraili itseään.
 • Kaikkien hampurilaisravintoloiden taustalla on myös kuvia Philbinistä.
 • Hän on nähty Brooklyn Nine Nine -jaksossa '48 Hours', jossa Jake näyttää useita kuvia itsestään Regis Philbinin kanssa sekä ilmaisee kuvat.

Lue myös: Juice Wrld (Legends Never Die) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Hautajaiset, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit