Kalvin Garrah (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kalvin Garrah on kuuluisa amerikkalainen YouTube-käyttäjä ja vloggaaja. Kalvin lataa pääasiassa päivittäistä elämää ja siirtymiä ja jakaa niitä faneilleen. Hän perusti YouTube-kanavansa vuonna 2015 ja antoi sille nimen "KalvinGarrah". Aluksi hänellä ei ollut aavistustakaan, että hänen haastevideonsa olisivat niin arvostettuja ihmisten keskuudessa. Kalvinilla on tapana laittaa erityyppistä sisältöä YouTube-sivulleen. Hänen pääsisältönsä keskittyy yleensä jokapäiväiseen elämäntyyliin. Mutta hän myös lataa vlogeja ja puhuu faneilleen eri asioista. Kalvinin voisi puhua vaatteistaan, talokierroksesta, suosikkimusiikistaan, elokuvistaan ​​tai jopa kuvailevan ensimmäistä päiväänsä yliopistossa. Kalvinin ääni on virkistävä ja kiitettävä, minkä ansiosta hänen faninsa kasvaa päivä päivältä. Hänellä on myös valtava fanikunta Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kalvin Garrahin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Kalvin Garrah Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kalvin Garrah on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 132 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Kalvin Garrah Age

Kuinka vanha on Kalvin Garrah? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. heinäkuuta 2000. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Marylandissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Sapnap (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Kalvin Garrah Wiki

Kalvin GarrahWiki/Bio
Oikea nimiKalvin Garrah
NimimerkkiKalvin
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä6. heinäkuuta 2000
SyntymäpaikkaMaryland, Yhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 63 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 44-29-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväSienna
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Kalvin Garrahin tyttöystävä

Kuka on Kalvin Garrahin tyttöystävä? Hän on suhteessa Siennan kanssa. Syyskuussa 2019 hän jakoi YouTube-videon nimeltä "a day with my girlfriend", joka kuvattiin hänen tyttöystävänsä Siennan kanssa. Lisäksi hän oli edellisen seurusteluhistoriansa mukaan suhteessa muun TikTokin luojan Kenna Noelin kanssa vuodesta 2017 vuoden 2018 puoliväliin. Hän seurusteli myös Hannahin kanssa.

Kalvin Garrah Net Worth

Mikä on Kalvin Garrahin nettovarallisuus? Hän perusti YouTube-kanavansa vuonna 2011. Hänen sisältönsä koostuu pääasiassa elämäntyylistä, kappaleista ja vlogeista. Videolta löytyy hänen kertovan menneisyydestään, kun ihmiset tuomitsivat hänet, koska hän ei ollut tarpeeksi miehekäs. Hän tunnusti videolla, ettei hän koskaan tuntenut oloaan tarpeeksi miehekkääksi, eikä hänellä ole edes mitään hätää, jos ihmiset pitävät häntä tyttömäisenä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Olivia Jade (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kalvin Garrahin perhe

Kalvin Garrahin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Hänen suosituimpia YouTube-videoitaan ovat "MY LESBIAN CRUSH!" ja "COMING OUT: Transgender".

Kalvin Garrahin tosiasiat

  1. Kalvin Garrahin vlogit sisältävät videoita hänen henkilökohtaisesta elämästään, kuten elämästään kotona, yliopistossa, ystävien kanssa ja matkoilla ystävien kanssa.
  2. Tämän lisäksi hän julkaisee myös kuukausittaisia ​​suosikkivideoita, jotka hän julkaisee joka kuukausi.
  3. Tässä videossa Kalvin jakaa suosikkiasioitaan tietyltä kuukaudelta seuraajilleen.
  4. Näitä suosikkiasioita ovat vaatteet, ihonhoito, musiikki, elokuvat, kengät, kirjat ja TV-ohjelmat.
  5. Siitä lähtien, kun Gray aloitti YouTube-kanavansa, hän uskoo, että YouTube on muuttunut valtavasti.
  6. Mutta hän uskoo olevansa omaperäinen eikä seuraa ketään erityisesti.

Lue myös: Marcus Dobre (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Uusimmat viestit