Max Mills (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Max Mills on brittiläinen laulaja ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen laulaessaan identtisen kaksoisveljensä Harvey Millsin rinnalla. Molemmat veljet ovat julkaisseet singlet, kuten "One More Day In Love" ja "Stuck on the Ceiling". Tämän lisäksi identtiset veljet ovat aktiivisia myös sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTok ja Instagram. Heidän TikTok-käyttäjänimensä on maxandharveyofficial, jossa heillä on yli 6 miljoonaa seuraajaa. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Max Millsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Max Millsin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Max Mills on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 121 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Max Millsin ikä

Kuinka vanha on Max Mills? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. joulukuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Berkshiressä, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Max-Mills-korkeus-ja-paino

Lue myös: Michael Reeves (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Max Mills Wiki

Max MillsWiki/Bio
Oikea nimiMax Mills
NimimerkkiMax
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä31. joulukuuta 2002
SyntymäpaikkaBerkshire, Englanti
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 53 kg (121 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 600 000 dollaria (USD)

Max Millsin tyttöystävä

Kuka on Max Millsin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän suunnittelee parhaillaan videoiden luomista YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa.

Max-Mills-tyttöystävä

Lue myös: Infinite (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Max Millsin perhe

Max Millsin äidin nimi on Sara ja isän nimi on Paul Mills ja heillä on nuoremmat sisarukset nimeltä Leo ja Tilly. Lisäksi hän on vain kaksi minuuttia nuorempi kaksosista.

Max Millsin nettoarvo

Kuinka paljon Max Millsin nettoarvo on? Hän nauttii elämästään täysillä. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 600 000 dollaria (USD).

Max Millsin faktoja

  1. Max Mills Harvey alkoi harmonisoida yhdessä viiden vuoden iässä.
  2. Hän aloitti kitaransoiton kahdeksanvuotiaana.
  3. Hän on erityisen lähellä äitiään; hänen äitinsä on hänen inspiraationsa ja paras ystävänsä.
  4. Veljekset ovat erikoistuneet erityiseen bloggaamiseen nimeltä Vlogging, jossa videopostauksia ladataan eri sosiaalisen median kanaville.
  5. He ovat myös olleet tekemisissä joidenkin aikuisten artistien, kuten Vance Joyn ja Bastillen, kanssa musiikkiuransa aikana.

Lue myös: Yandere Dev (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit