Mia Fizz (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Mia Fizz on englantilainen YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan hyvin Family Fizz -sarjasta nuoremman sisarensa Siennan ohella. He ovat laajalti tunnettuja perhevlogeistaan, typeristä haasteistaan ​​ja ruokapostauksistaan. Lisäksi jokainen nuori teini olisi hämmästynyt vanhempiensa sisarustensa menestyksestä pohtiessaan heitä. Lexille tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, hän seisoo paikallaan ja uskoo elämään kuten mikä tahansa normaali teini-ikäinen tyttö. Tämän lisäksi Mia perusti myöhemmin oman kanavansa nimeltä Mia’s Life, ja hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt sinne miljoona tilaajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mia Fizzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Mia Fizz Ikä

Kuinka vanha on Mia Fizz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. joulukuuta 2004. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Englannissa.

Mia Fizzin perhe

Mia Fizzin äidin nimi on Georgie ja hänen isäpuolensa nimeltä Darren auttavat perheen YouTube-kanavan pyörittämisessä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on toinen nuorempi sisko nimeltä Karma ja nuorempi veli nimeltä Koa. Koulutukseltaan hän rakastaa koulunkäyntiä ja hyvin maalintekoa ja pitää voimistelijan hengen elossa säännöllisillä harjoitteilla. Hänet löydetään usein hengailusta heidän ja myös koulutovereidensa kanssa.

Mia Fizz Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mia Fizz on? Hän seisoo 5 jalan 1 korkeudella tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 26 C.

Lue myös: Laura Mellado (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Nettovarallisuus, Faktat

Mia Fizz Wikipedia

Mia FizzWiki/Bio
Oikea nimiMia Fizz
NimimerkkiMia
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä4. joulukuuta 2004
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 28-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko26 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 80 000 dollaria (USD)

Mia Fizzin poikaystävä

Kuka on Mia Fizzin poikaystävä? Hän on liian nuori seurustelemaan kenenkään kanssa tällä hetkellä. Hän on erittäin keskittynyt uraansa ja opiskeluun.

Mia Fizzin nettoarvo

Mikä on Mia Fizzin nettovarallisuus? Hän on tyylikäs ja rakastaa pukeutua mukavasti mutta muodikkaasti. Hänen suosikkielokuvansa on "Nälkäpelit" ja hänen suosikkiruokansa on kiinalainen ruoka. Itse asiassa hän julkaisi myös kaksi kirjaa, värityskirjan ja itseluottamusoppaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 80 000 dollaria (USD).

Lue myös: Jaby Koay (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mia Fizzin ura

Mia Fizz pitää kuvien ottamisesta, mikä näkyy hänen Instagram-tilillään. Toisin kuin monet hänen ikäisensä nuoret tytöt, Mia ei usko meikin keräämiseen ja pitää parempana luonnon kauneutta. Hän on myös perustanut YouTube-kanavan, jossa hän esitteli vegaani äitinsä elämäntapaa vuonna 2012. Tällä hetkellä hän ja hänen sisarensa pyörittävät myös omaa kanavaa nimeltä Fizz Sisters. Hän saa myös paljon huomiota ja rakkautta sisaruksistaan.

Mia Fizzin faktoja

  1. Mia Fizz on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja sillä on valtava fani seuraamassa siellä.
  2. Hän lataa usein kuvia äitinsä ja sisarustensa kanssa Instagram-tililleen.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Anncy Twinkle (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit