John Millman (tennispelaaja) Wiki, elämäkerta, tapaus, pituus, paino, treffit, nettovarallisuus, tyttöystävä, ura, tosiasiat

John Millman on australialainen tennispelaaja ja kommentaattori. Hän sijoittui US Openissa 2018 puolivälieriin. Hän on voittanut urallaan yhden ATP-mestaruuden. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää John Millmanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, puolisosta, vaimosta, tyttöystävästä, treffeistä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

John Millman Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on John Millman? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä John Millmanin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 75 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

John Millman Bio, Age & Family

Kuinka vanha on John Millman? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. kesäkuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Brisbanessa, Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän syntyi viiden lapsen (neljä tyttöä) perheeseen ja on toiseksi nuorin. Kouluvuosinaan hän osallistui Brisbane Grammar Schooliin ja sitten Anglican Church Grammar Schooliin.

John-Millman-ikäinen

Lue myös: Isaac Alarcón (Jalkapalloilija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

John Millman Wiki

John MillmanWiki/Bio
Oikea nimiJohn H. Millman
NimimerkkiJohn
Kuuluisa Astennispelaaja ja kommentaattori
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä14. kesäkuuta 1989
SyntymäpaikkaBrisbane, Australia
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 6 jalkaa
Painonoin 75 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria (USD)

John Millman -suhde, treffit ja tyttöystävä

Kuka on John Millmanin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. John Millman on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. John Millman ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

John-Millman-faktoja

Lue myös: Servando Carrasco (Jalkapalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

John Millmanin nettoarvo

Mikä on John Millmanin nettovarallisuus? Hänet oli aiemmin sijoittunut maailman 52. kaksinpelin miesten tennispelaajaksi heinäkuussa 2018, kun hän pääsi ensimmäisen 60 parhaan joukkoon vuonna 2016. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 2 miljoonaksi dollariksi (USD).

John Millmanin ura

John Millman aloitti vuoden 2013 Brisbanen kansainvälisessä kilpailussa, jossa hän osallistui karsintaan ja kirjasi suoria voittoja Luke Savillesta. Millman kilpaili sitten vuoden 2013 Australian Openissa, joka oli hänen kotislaminsa pääsarjan debyytti. Hän teki ITF-juniorien debyyttinsä vuonna 2004. Myöhemmin hän debytoi junioreiden Grand Slam -turnauksessa vuoden 2006 Australian Openissa. Hän edusti Australiaa vuoden 2017 Davis Cupissa, jossa hän johti ryhmän välieriin. Hän voitti vuoden 2018 Open du Pays d'Aix -turnauksen.

John Millman Faktat

  1. John Millman on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Millman pelasi seuraavan kerran Ranskan avoimissa 2016.
  3. Ranskan avoimissa Millman voitti 5. sijan Alexander Zvereviltä avauskierroksella Court Philippe-Chatrierilla.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Rasmus Dahlin (Jääkiekkoilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found