Tiko (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Tiko on yhden tämän sukupolven puhutuimman YouTube-kanavan omistaja. Hän julkaisee pääasiassa Fortnite-pelisisältöä kanavallaan. Jos pidät elokuvista ja peleistä ja olet pakkomielle ylianalysoimaan pienimmätkin yksityiskohdat näillä osastoilla, löydät hänen kanavistaan ​​eniten mukavuutta. Yhteensä yli 5,3 miljoonan fanikunnan ansiosta Tiko on kasvanut tarpeeksi mainetta jopa muiden ohjelmien esiintymiseen ja isännöintiin! Inspiroivimman menestystarinan ansiosta tämä on vihje, jonka avulla pääset nauttimaan hänen aina valaisevista ja viihdyttävistä kanavista! Viritä biografia ja tutustu lisää Tikon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Tiko Pituus & Paino

Kuinka pitkä Tiko on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös voimistelija. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Tikon ikä

Kuinka vanha Tiko on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. syyskuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on Jayden.

Lue myös: Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Tiko Wiki

TikoWiki/Bio
Oikea nimiJayden
NimimerkkiTiko
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. syyskuuta 2005
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Tikon tyttöystävä

Kuka on Tikon tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän suunnittelee parhaillaan videoiden luomista YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa. Hän huomasi olevansa tienhaarassa, jossa hänen unelmansa näyttelijäntyöstä eivät vain toteutuneet.

Tikon nettoarvo

Mikä on Tikon nettoarvo? Hän alkoi myös ansaita paljon rahaa kommentointivideoihinsa lähetetyillä mainoksilla. Menestys videopelien kommenteissa sai hänet kiinnittämään katseensa yrittäjyyteen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD). Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa tuotelinjaansa, kuten huppareita ja T-paitoja edulliseen hintaan.

Lue myös: Gabrielle Moses (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tikon ura

Tikon säännöllisiä viestejä näkemällä ei ole vaikea päätellä, että hän rakastaa hauskanpitoa ja hulluutta. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. YouTuben lisäksi hän on erittäin suosittu myös Twitterissä ja Instagramissa, missä hän julkaisee ensisijaisesti kuvia itsestään ja ystävistään. Hänellä on myös TikTok-tili.

Tikon perhe

Tikon isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Tiko Faktat

  1. Tiko osoitti lapsuudessaan paljon kiinnostusta tietokoneita kohtaan.
  2. Hänen kiinnostuksensa tietokoneisiin johti hänen kiinnostukseen videopeleihin.
  3. Hän oli suuri kunnia henkilölle, joka oli vielä hyvin nuori.
  4. Hän käyttää osan vapaa-ajastaan ​​hyväntekeväisyyteen.
  5. Hän liittyi YouTube-kanavalle 29. joulukuuta 2015.

Lue myös: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit