Joe Manganiello (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Joe Manganiello on tunnettu amerikkalainen näyttelijä. Hän aloitti uransa, kun hän näytteli Flash Thompsonia Sam Raimin Spider-Manissa. Manganiello varttui Mt. Libanonissa, Pennsylvaniassa. Hänen läpimurtoroolinsa oli ihmissusi Alcide Herveaux viidessä kaudella HBO-sarjassa True Blood. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Joe Manganiellon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Joe Manganiello Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Joe Manganiello? Hän seisoo 6 jalkaa 4 tuuman korkeudella tai muuten 1,96 metrin tai 196 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Joe Manganiello Ikä

Kuinka vanha on Joe Manganiello? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. joulukuuta 1976. Hän on 43-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Pittsburghissa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Joe Manganiello vaimo

Kuka on Joe Manganiellon vaimo? Manganiello kihlautui näyttelijä Sofía Vergaran kanssa joulupäivänä 2014 kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. He menivät naimisiin Palm Beachissä Floridassa 21. marraskuuta 2015. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli näyttelijä Demi Mooren kanssa vuonna 2012 ja marraskuussa 2015.

Joe Manganiello Net Worth

Kuinka paljon Joe Manganiellon nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 32 miljoonaa dollaria (USD). Hän voitti myös useita palkintoja urallaan. Hän on ilmiömäinen näyttelijä.

Lue myös: Matt Cornett (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Joe Manganiello Wiki

Joe ManganielloWiki/Bio
Oikea nimiJoseph Michael Manganiello
NimimerkkiJoe Manganiello
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä43-vuotias
Syntymäpäivä28. joulukuuta 1976
SyntymäpaikkaPittsburgh, Pennsylvania
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,96 m (6 jalkaa 4 tuumaa)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetJoo
Vaimo/puolisoSofia Vergara
Nettovarallisuusnoin 32 miljoonaa dollaria (USD)

Joe Manganiellon perhe

Joe Manganiellon äidin nimi on Susan ja isän nimi on Charles John Manganiello. Hänen isänsä, syntynyt ja kasvanut Bostonin ulkopuolella, on italialaista syntyperää Napolista, ja hänen äitinsä on armenialaista, itävaltalaista ja kroatialaista syntyperää. Hänen isoäitinsä selvisi armenialaisten kansanmurhasta, jossa hänen miehensä ja seitsemän hänen lastaan ​​murhattiin ja hänen kahdeksas lapsensa hukkui paon aikana.

Lue myös: Frankie Jonas (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Joe Manganiello ura

Joe Manganiello aloitti ammattimaisen elokuvauransa, kun hän näytteli Flash Thompsonia Spider-Manissa. Hänen läpimurtoroolinsa tuli ihmissusi Alcide Herveaux'n muodossa viidellä kaudella HBO-sarjassa True Blood. Joe Manganiello tunnetaan myös rooleistaan ​​elokuvissa, kuten Magic Mike, Magic Mike XXL, Pee-wee’s Big Holiday, What to Expect When You’re Expecting ja Sabotage. Vuoden 2013 lopulla hänestä tuli julkaistu kirjailija, kun Simon & Schuster's Gallery Books julkaisi ensimmäisen kirjansa Evolution. Hänen ohjaajadebyyttinsä tuli vuonna 2014 dokumenttielokuvalla La Bare, jonka hän myös tuotti ja rahoitti. Manganiello tunnetaan myös roolistaan ​​elokuvassa How I Met Your Mother Bradina. Vuonna 2017 hän voitti Mid-Atlantic Emmyn kertojana dokumentissa Pittsburgh Is Home: The Story of the Penguins, joka dokumentoi Pittsburgh Penguins -jääkiekkojoukkueen historian ensimmäiset 50 vuotta. Hän toimii useissa hyväntekeväisyysjärjestöissä, pääasiassa UPMC Children’s Hospital of Pittsburghissa, jonka johtokunnassa hän toimii. Vuonna 2016 Manganiello valittiin Slade Wilsoniksi / Deathstrokeksi DC Extended Universe -universumissa, ja hän esiintyi ensimmäisen kerran vuoden 2017 Justice Leaguessa.

Joe Manganiello Faktat

  1. Joe Manganiello näytteli New Yorkin jazzmuusikkona Leo Belraggiona.
  2. Hän on Pittsburgh Steelersin ja Wests Tigersin fani.
  3. Hän oli kerran Goldfinger-yhtyeen roadie ja on ystävä laulaja John Feldmannin kanssa.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Wayne Brady (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit