Charli D'Amelio (TikToker) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Charli D’Amelio on nuori ja energinen TikTok-tähti ja ilmiömäinen tanssija. Hän oli lapsesta asti intohimoinen ja kiinnostunut tanssista, jääkiekosta ja näyttelemisestä. Kasvaessaan hänestä tuli sosiaalisen median vaikuttaja, joka ansaitsi paljon mainetta ja huomiota sensaatiomaisella tanssilla ja koreografialla, montaasilla ja huulisynkronointivideoilla, jotka hän lataa TikTok-tililleen. Ei vain sitä, hän ansaitsi paljon tunnustusta osallistuttuaan suosittuun kykyohjelmaan nimeltä "Star Power Talent".

Lisäksi D'Amelio solmi äskettäin isosiskonsa Dixien ja heidän vanhempiensa kanssa sopimuksen United Talent Agencyn kanssa ja on jo näytellyt Sabra Hummus -mainoksessa, joka esitetään Super Bowlin aikana. D'Amelio on ensimmäinen TikTok-tähti, joka on saanut Super Bowl -mainoksen, ja häntä sponsoroi Sabra Hummus. Mainos esitetään Super Bowl LIV:n aikana, mutta sitä on jo mainostettu sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Charli D'Amelion Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Charli D'Amelio Ikä

Kuinka vanha on Charli D’Amelio? Hän on syntynyt 1.5.2004. Vuodesta 2021 lähtien hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Charli D'Amelio Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Charli D’Amelio on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa.

Charli D'Amelio Mitat

Mitkä ovat Charli D'Amelion kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 30-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit kengänkokoa 28 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 6 US.

Charli D'Amelio Net Worth

Mikä on Charli D’Amelion nettovarallisuus? Vuodesta 2021 lähtien Charlin nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa Instagram-postauksistaan. Keskimääräinen arvio hänen sponsoroinnistaan ​​veloittamasta summasta on 9 478–15 797 dollaria. Keskimääräinen arvio hänen sponsoroinnistaan ​​veloittamasta summasta on 7 188,75–11 981,25 dollaria.

Lue myös: Zolee Griggs (Youtuber) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Charli D'Amelio poikaystävä

Kuka on Charli D'Amelion poikaystävä? Hän oli suhteessa Chase Hudsonin eli Lil Huddyn kanssa. Lisäksi Charli ja Chase eivät ole enää yhdessä. Huhtikuun 13. päivänä 2020 he ilmoittivat omien Instagram-tarinoidensa kautta erosta.

Tutustu lisää: Charli D'amelio ja Lil Huddy eroavat

Charli kirjoitti: ”Minua sattuu sanoa tämä, mutta olemme päättäneet, että tämä on parasta meille molemmille. Olemme edelleen läheisiä ystäviä, enkä vaihtaisi sitä mihinkään! Rakastan todella paljon Chasea ja toivon hänelle vain parasta. Minua ilahduttaa nähdessäni kaikki suuret asiat, joita hän on tehnyt hänelle. Olen pahoillani, että odotin niin kauan kertoakseni teille kaiken."

Lue myös: Jacob Sartorius (TikTok Star) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Faktat

Chase julkaisi: ”Charli ja minä halusimme jakaa kanssasi kaiken, että vaikka tulemme aina rakastamaan toisiamme, emme ole enää yhdessä. Charli on niin mahtava ihminen, ja olen niin kiitollinen ja siunattu, että sain viettää hänen kanssaan viettämäni ajan. Vaikka Charli ja Chase eivät ole maininneet eronsa syytä, tapahtumien kronologia tekee syyn melko ilmeiseksi. Tulevatko he koskaan sovintoon? Voit kysyä. No, toukokuussa Charli julkaisi TikTokiin videon, jossa hänet nähdään tanssimassa "My Boyfriend's Back" -kappaleen mukaan. Mielenkiintoinen valinta!

Varoitus: 1. toukokuuta 2020 Chase toivotti Charlia tämän syntymäpäivänä, ja hän vastasi hänelle suloisen sydämen emojilla. Mutta se ei vahvista, että kaksikko perääntyi.

Lisäksi kaksikko alkoi virallisesti seurustella D'Amelion kanssa joulukuun 2019 lopussa, mutta kaksikko piti TikTok-faninsa arvaamassa jonkin aikaa.

Charli D’Amelio Wiki/Bio

Wiki/Bio
Oikea nimiCharli D'Amelio
NimimerkkiCharli
Ikä16 vuotta vanha
Syntynyt1. toukokuuta 2004
AmmattiSosiaalisen median persoonallisuus,

Tanssija, TikTok Star

TunnettuTikTokin seuratuin persoonallisuus
SyntymäpaikkaNorwalk, Connecticut, Yhdysvallat
AsuinpaikkaConnecticut, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
HoroskooppiHärkä
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'6"
Paino55 kg

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

30-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Marc D'Amelio

Äiti: Heidi D'Amelio

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisar: Dixie D’Amelio

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväChase Hudson AKA

Lil Huddy

PoikaystäväYksittäinen
AviomiesEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusLukio
YliopistoEi tunnettu
KouluKuninkaan koulu
Suosikki
LempiväriKeltainen & Pinkki
Suosikkikeittiömeksikolainen
Suosikki loma

Kohde

Euroopassa
HarrastuksetOstokset & Tanssiminen
Rikkaus
Nettovarallisuus3 miljoonaa dollaria (vuodesta 2021)
SponsoritNoin 7 188,75 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, TikTok, Facebook

Lue myös: Dixie D'Amelio (TikTok Star) Nettovarallisuus, Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Charli D'Amelion perhe

Charli syntyi 1. toukokuuta 2004 Norwalkissa, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoiseen etniseen ryhmään. Hänen isänsä nimi on Marc D'Amelio ja äitinsä nimi on Heidi D'Amelio. Hänellä on isosisko nimeltä Dixie D’Amelio. Hänen lapsuutensa oli erittäin hieno, ja hänen vanhempansa saivat paljon tukea ja huomiota. He täyttivät aina kaiken, mitä hän tarvitsee saavuttaakseen mitä hän haluaa. Hän oli kokenut lapsuuden, jolla on varmasti ollut keskeinen rooli hänen juuri nyt saavuttamansa menestyksen saavuttamisessa. Koulutuksensa perusteella hän käy lukiossaan. Lukio, jota hän opiskelee, on King School, joka sijaitsee osoitteessa 1450 Newfield Avenue, Stamford.

Lue myös:Matty Smokes (Youtuber) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Charli D'Amelion ura

Charli D'Amelion uransa jälkeen Charli alkoi julkaista sosiaalisessa mediassa valokuvia itsestään ja perheensä kanssa. Heinäkuussa 2016 hänen aikaisin Instagram-julkaisunsa on peräisin. Myöhemmin hän liittyi TikTok-alustalle vuoden 2019 puolivälissä. Hän aloitti jakaa huulisynkronointi- ja tanssivideoita. Hänen ensimmäinen räjähtänyt TikTok-videonsa oli duetto Move to Joyn kanssa. TikTokin lisäksi hänellä on orastava läsnäolo YouTube-alustalla. Hän esiintyi myös Bebe Rexhan kanssa avauslauluna Jonas Brothersille osana heidän Happiness Begins -kiertuettaan.

Lisäksi hän oli osa TikTok-verkkoryhmää "Hype House" yhdessä 18 muun kanssa, mukaan lukien hänen sisarensa Dixie D'Amelio. Toukokuussa 2020 D'Ameliosin edustaja vahvisti The Hollywood Reporterille, että hän ja hänen sisarensa olivat lähteneet Hype Housesta sen jälkeen, kun siitä oli tullut enemmän bisnestä kuin hauskaa.

Tämän lisäksi hän esitti tanssin vuoden 2020 NBA All-Star Game -ottelussa esiintyen muiden Hype Housen jäsenten ja "Renegade" -tanssin luojan Jalaiah Harmonin kanssa. 27. maaliskuuta 2020 D'Amelio teki yhteistyötä YouTubessa näyttelijä Noah Schnappin kanssa. Sitten toukokuussa 2020 hän ja hänen sisarensa ilmoittivat uudesta podcast-sopimuksesta Ramble Podcast Networkin kanssa, joka tarjoaa katsauksen heidän elämäänsä kulissien taakse. ja erityisiä aiheita heidän mielessään. Toukokuussa 2020 Hollywood Reporter kutsui häntä TikTokin "suurimmaksi tähdeksi".

17. kesäkuuta 2020 hän loi TikTokiin alter egon nimeltä Barley D’Amelio, jossa hän julkaisee vähemmän ammattimaista sisältöä. Tilillä on yli 2,5 miljoonaa seuraajaa, kahva @barleydamelio123454321. Heinäkuuhun 2020 mennessä hänen päätilillään oli yli 64,5 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Kristen Hancher (TikTok Star) Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Pituus, Paino, Faktat

Charli D'Amelio -kiista

Kun D'Amelio ilmoitti tapaamisestaan ​​Connecticutissa, jossa VIP-lippukokemukset maksoivat 100 dollaria, hän joutui ensimmäiseen kiistaansa. Myöhemmin hän selvensi, että lippujen hinnalla maksettiin tapahtuman turvallisuus, mutta kaikki ylijäämä menisi hyväntekeväisyyteen.

Lue myös: Gilmher Croes (TikTok Star) Nettoarvo, Bio, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Faktat

Charli D'Amelio tosiasiat

 1. Charli D’Amelio roolimalli ja suosikkitaiteilija on Jennifer Lopez.
 2. Hän täytti elämänunelman vuoden 2020 alussa, kun hänellä oli mahdollisuus tanssia idolinsa Jennifer Lopezin kanssa Super Bowl -haaste TikTok -videossa.
 3. Hänen unelmansa on tehdä jotain tanssiin liittyvää.
 4. Hän haluaa olla JLon tai Lady Gagan varatanssija.
 5. Hän haluaisi tehdä yhteistyötä Mackenzien ja Maddie Zieglerin kanssa.
 6. Jazz ja Contemporary ovat hänen suosikkitanssinsa muotoja.
 7. Las Vegas on hänen suosikkikohde.
 8. D'Amelio sanoo, että hänen ensimmäinen TikTok-tapahtumansa, joka levisi virukseksi, oli duetto käyttäjän "move_with_joy" kanssa.
 9. Hänen isänsä asettui republikaaniksi Connecticutin osavaltion senaattiin vuonna 2018 ja hävisi vakiintuneelle presidentille.
 10. Ennen TikTok-tilinsä perustamista kesäkuussa 2019 D’Amelio oli kilpailutanssija ja julkaisi Instagramiinsa videoita ja kuvia kilpailuista.
 11. Hän koreografoi omat tanssinsa ja julkaisee useita TikTokeja päivässä.
 12. Hän lataa myös videoita, kuten huultensynkronointivideoita, vlogeja ja rennompia kuvia erilaisista toiminnoistaan.

Lue myös: Lilhuddy (TikTok Star) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Bio, WIki, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit