Jake Paul Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Nettovarallisuus, Ura: 10 faktaa hänestä

Jake Paul on amerikkalainen YouTuber, internet-persoona ja näyttelijä. Hän nousi tähteyteen nyt lakkautetussa videosovelluksessa Vine, ennen kuin näytteli Dirk Mannin roolia Disney Channel -sarjassa Bizaardvark kahden kauden ajan.

Tämän lisäksi hän oli kilpaileva painija ja koulutti Navy Sealiksi. Hän voitti myös palkinnon ehdokkuuden kategoriassa Vineographer. Kun Vine lopetettiin, Paul oli kerännyt sovelluksella 5,3 miljoonaa seuraajaa ja 2 miljardia katselukertaa.

Jake Paul Age

Kuinka vanha on Youtuber Jake Paul? Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hän syntyi 17. tammikuuta 1997 Clevelandissa, OH:ssa. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris.

Jake Paul Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jake Paul on? Hän seisoo 1,85 metrin tai 6 jalkaa korkealla. Hän painaa noin 59 kg tai 130 paunaa. Hänen ruumiimittansa eivät ole julkisesti tiedossa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Lisäksi hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Jake Paulin vaimo- ja tyttöystäväluettelot

Jake Paul on naimisissa oleva mies. Hän solmi solmun Tana Mongeaun kanssa heinäkuussa 2019. Paul ja Mongeau erosivat tammikuussa 2020. Sitten hän seurusteli Julia Rosen kanssa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Alissa Violetin kanssa. Vuonna 2017 he erosivat. Hän ja malli Erika Costell seurustelivat lyhyen aikaa virallisesti. He alkoivat seurustella 23. huhtikuuta 2018. He julkaisivat useita videoita valeavioliitosta myös vuonna 2017. Myöhemmin erouutiset alkoivat kiertää vuoden 2018 lopulla.

Jake Paulin elämäkerta ja perhe

Paul syntyi 17. tammikuuta 1997 Clevelandissa ja varttui Westlakessa, Ohiossa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän on Pamela Ann Stepnickin ja kiinteistönvälittäjä Gregory Allan Paulin poika. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jake Paul Wiki

Oikea nimiJake Joseph Paul
NimimerkkiJake
AmmattiYoutuberi
Ikä23 vuotta vanha
Korkeus1,85 m (6 jalkaa)
Paino130 lb (59 kg)
Tyttöystävä listat1. Julia Rose

2. Erika Costell

VaimoTana Mongeau
NettovarallisuusNoin $ 2 m
SyntymäpaikkaCleveland, OH
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu

Jake Paulin ura ja nettoarvo

Koko uransa aikana Paul on ollut monien kiistan kohteeksi hänen käytöksensä, mukaan lukien riskialttiiden ja sopimattomien temppujen tekeminen YouTube-sisällölle. Hänellä on miljoonia tilaajia youtube-kanavallaan. Hänellä on myös kunnollinen fani, joka seuraa Instagram-tilinsä alla.

Kuinka paljon Jake Paulin arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria. Hänen youtube-kanavansa on hänen ensisijainen tulonlähde.

Faktaa Jake Paulista

  1. TMZ esitti vuonna 2018 videon, jossa Paul käytti rotuun liittyvää epiteettiä "nigga" useita kertoja räppiessään.
  2. Hänen nuorempi veljensä Deji kahdessa valkokaulusnyrkkeilyottelussa.
  3. Tammikuussa 2019 Jake Paul ja toinen YouTuber RiceGum joutuivat arvostelun kohteeksi MysteryBrandin mainostamisesta.
  4. Talon omistava yritys Cobra Acquisitions haastoi Paulin oikeuteen 2,5 miljoonalla dollarilla.
  5. Hän latasi YouTube-kanavalleen videon nimeltä "I Lost my virginity", jossa käytettiin pikkukuvaa hänestä ja hänen silloisesta tyttöystävästään Erika Costellista poseeraamassa puolialastomina toistensa päällä vuonna 2018.
  6. Hän rakastaa matkustamista.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Hän on myös tatuointien ystävä.
  9. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  10. Hänellä on miljoonia käyttäjiä youtube-kanavallaan ja Instagram-tilillään.

Lue myös: Clairo (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found