Baby J (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Baby J on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on tunnettu jostasy TikTok-tilistään. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä lisäksi Baby J tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla, joissa hän on ylittänyt yli 5 miljoonan fanin. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hän julkaisee pääasiassa komedia- ja tanssivideoita, joissa esiintyy usein ystäviä. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Baby J:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

J-ikäinen vauva

Kuinka vanha on Baby J? Hän syntyi 17. kesäkuuta 1997 Yhdysvalloissa. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Baby J pituus ja paino

Kuinka pitkä on Baby J? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

J-ikäinen vauva

Lue myös: Diego Martir (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Vauva J Wiki

Vauva JWiki/Bio
Oikea nimiJostasy
NimimerkkiVauva J
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä17. kesäkuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetYksittäinen
Aviomies/puolisoCandy Ken
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Baby J aviomies

Kuka on Baby J:n aviomies? Hän on naimisissa Candy Kenin kanssa lokakuussa 2020. Candy on itävaltalainen räppäri ja VSCO-persoona. Hän julkaisi debyytti-EP:nsä Welcome to Candy Land toukokuussa 2015. Lisäksi Baby J:n aikaisempi treffihistoria ei ole tiedossa.

Baby-J-faktoja

Lue myös: Candy Ken (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Seksuaalisuus, Faktat

Baby J Net Worth

Kuinka paljon Baby J:n nettoarvo on? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Baby J perhe

Baby J on ecuadorilaista syntyperää. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Baby J Faktat

  1. Baby J:llä on yli 150 000 Instagram-seuraajaa.
  2. Hän on myös vlogannut Baby J YouTube-kanavalleen.
  3. Hän aloitti uransa sosiaalisessa mediassa lokakuussa 2014.
  4. Hänen poikaystävänsä Candy, mallina julkaisuille, kuten VMAN-lehdelle, Paper-lehdelle, Vogue Taiwanille ja Dazedille.
  5. Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.

Lue myös: Leilani Castro (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found