Kanye West (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Kanye West tunnetaan paremmin kuuluisan mallin Kim Kardashianin aviomiehenä. Hän on amerikkalainen räppäri, levytuottaja ja muotisuunnittelija. Hän on saanut musiikkiuransa aikana 21 Grammy-palkintoa. Billboard valitsi hänet vuosikymmenen kolmanneksi parhaaksi tuottajaksi vuonna 2010. Hän on saanut kiitosta sellaisista albumeista kuin The College Dropout, Graduation, My Beautiful Dark Twisted Fantasy ja Yeezus. Lisäksi West on yksi maailman myydyimmistä musiikkiartisteista yli 20 miljoonalla albumilla ja 140 miljoonalla singlellä maailmanlaajuisesti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kanye Westin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Kanye West Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kanye West on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,69 metrin tai 169 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 139 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Kanye Westin elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Kanye West? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. kesäkuuta 1977. Tällä hetkellä hän on 43-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Atlantassa, GA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä Ray West on entinen musta pantteri. Hänen äitinsä nimeltä Dr. Donda C. West oli englannin professori Clark Atlantan yliopistossa. Kun hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan kolmevuotias, hän muutti äitinsä kanssa Chicagoon Illinoisiin.

Kanye WestWiki/Bio
Oikea nimiKanye Omari West
NimimerkkiKanye West
Kuuluisa AsLaulaja, Yrittäjä
Ikä43-vuotias
Syntymäpäivä8. kesäkuuta 1977
SyntymäpaikkaAtlanta, GA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,69 m)
Painonoin 67 kg (139 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-46 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Vaimo / puolisoKim Kardashian
LapsetTytär: North ja Chicago

Poika: Pyhä ja Psalmi

Tyttöystävä listat1. Amber Rose

2. Alexis Phifer

Nettovarallisuusnoin 5 miljardia dollaria (USD)

Kanye Westin vaimo

Kuka on Kanye Westin vaimo? Hän on naimisissa malli Kim Kardashianin kanssa vuonna 2014. Heillä on kaksi tytärtä nimeltä North ja Chicago sekä kaksi poikaa nimeltä Saint ja Psalm. Edellisen seurustelun mukaan hän aloitti parisuhteen suunnittelija Alexis Phiferin kanssa vuonna 2002, ja he kihlautuivat elokuussa 2006. Pari lopetti 18 kuukautta kestäneen kihlasuhteensa vuonna 2008. Hän seurusteli myös mallin Amber Rosen kanssa vuodesta 2008. kesään 2010 asti.

Lue myös: Kim Kardashian (malli) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Sisarukset, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Aviomies, Faktat

Lue myös: Amber Rose (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kanye West Net Worth

Mikä on Kanye Westin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 5 miljardia dollaria (USD). Westin Yeezy-kenkäsarjaa pidetään yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista lenkkarimerkeistä. Toukokuussa 2017 West lanseerasi vaimonsa Kim Kardashianin kanssa lastenvaatemalliston nimeltä "Kids Supply".

Lue myös: Luoteis (Kim Kardashianin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kanye Westin faktat

  1. Kanye West on vihdoin reagoinut siihen, että Jennifer Aniston pyysi faneja olemaan äänestämättä räppäriä sanomalla: "PS – Ei ole hauskaa äänestää Kanyet. en tiedä miten sen muuten sanoisin. Ole vastuussa”, 28.10.2020 alkaen.
  2. West osoitti affiniteettia taiteisiin jo varhaisessa iässä.
  3. Hän aloitti runojen kirjoittamisen viisivuotiaana.
  4. Kolmetoistavuotiaana West kirjoitti rap-kappaleen nimeltä "Green Eggs and Ham".
  5. West sai suuren tauon vuonna 2000, kun hän alkoi tuottaa Roc-A-Fella Recordsin artisteille.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  7. West ilmoitti muuttavansa pysyvästi Chicagoon ja perustavansa Yeezy-yhtiönsä pääkonttorin kaupunkiin vuonna 2018.
  8. The College Dropout -albumin kappaleensa ”Jesus Walks” menestymisen jälkeen Westin uskomuksia kyseenalaistettiin ja hän sanoi: ”Sanon, että olen henkinen. Olen hyväksynyt Jeesuksen Vapahtajanani. Ja sanon, että epäonnistun joka päivä."

Lue myös: SmokePurpp (Räppäri) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found