Ryan Curry (Curryn tytär) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, äiti, sisarukset, perhe, tosiasiat

Kuka on Ryan Curry? Hän on NBA:n MVP-supertähti Stephen Curryn ja hänen entisen näyttelijänä ja mallina toimivan vaimonsa Ayesha Curryn toiseksi syntynyt tytär. Lisäksi Ryan Curryn isä Stephen johti Golden State Warriorsin NBA:n mestaruuskilpailuihin vuosina 2015, 2017 ja 2018. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Ryanin iästä, pituudesta, painosta, perheestä, koulusta ja monista muista hänestä faktoista.

Ryan Curryn elämäkerta, ikä, vanhemmat, sisarukset ja perhe

Kuinka vanha on Ryan Curry? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. heinäkuuta 2015. Tällä hetkellä hän on 15-vuotias. Hän syntyi Oaklandissa, Kaliforniassa. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Ayesha Curry, joka tunnetaan hyvin sen jälkeen, kun hänestä tuli kokki ja Food Network Show Ayesha's Home Kitchen -juontaja. Hänellä on yli 7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Lisäksi Ryanin isän nimi on Stephen Curry, joka on ilmiömäinen NBA:n MVP sekä vuosina 2015 että 2016. Ryan Curryllä on myös sisaruksia. Hänellä on myös vanhempi sisar Riley ja nuorempi veli Cannon. Stephenin veli Seth on hänen setänsä ja Stephenin sisko Sydel on hänen tätinsä. Koulutukseltaan hän on 4-vuotias lapsi ja käy päiväkodissa.

Ryan Curry Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ryan Curry on? Hän on liian pieni, eikä hänen tarkkaa pituuttaan ja painoaan tunneta julkisesti. Lisäksi hänen korkeus on vain noin 2 jalkaa ja painaa noin 12 kg tai 26 lbs. Pinkki on Ryanin suosikkiväri.

Ryan CurryWiki/Bio
Oikea nimiRyan Curry
NimimerkkiRyan
Kuuluisa AsStephen Curryn (isä) ja hänen vaimonsa Ayesha Curryn (äiti) tytär
Ikä5 vuotta vanha
Syntymäpäivä10. heinäkuuta 2015
SyntymäpaikkaOakland, CA
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 2 jalkaa
Painonoin 12 kg (26 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalean ruskea
KengännumeroNA
SiskoRiley (sisarus)
VeliTykki (sisarus)
Grad VanhemmatDell ja Sonya Curry
NettovarallisuusNA

Mikä on Ryan Curry Famousille?

Hän on kuuluisa NBA-isänsä ja superupea äitinsä Ayesha Curryn vihollinen. Ryanin isovanhemmat ovat Dell ja Sonya Curry. Hänellä on vanhempi sisar nimeltä Riley ja nuorempi veli nimeltä Canon. Itse asiassa hänen vanhemmasta siskostaan ​​Riley Currystä tuli Internet-sensaatio Stephen Curryn pyrkiessä NBA-mestaruuteen vuonna 2015.

Faktaa Ryan Currysta

  1. Hänet nähdään usein vanhempiensa Instagramissa sisarensa ja muiden perheenjäsenten kanssa.
  2. Hänellä on kiharat ruskeat pörröiset hiukset, joissa hän näyttää söpömmältä ja suloisemmalta.
  3. Vuonna 2011 Ryanin isä Stephen meni naimisiin Ayesha Alexanderin kanssa ja parilla on tyttäret nimeltä Riley ja Ryan sekä poika nimeltä Canon.
  4. Ryan on hyvin lähellä äitiään.
  5. Hänen äitinsä Instagram-biografiassa lukee: ”Uskovainen. Vaimo. Äiti. Intohimoinen kaksoiskansalainen. Elän tuhoutumattomassa onnenkuplassani."
  6. Ayesha Curry lisäsi myös yhden kuvansa Instagramiinsa Ryanin viidennen syntymäpäivän johdosta seuraavasti: "Suloinen, hurmaava, hauska ja rakastava tyttövauva on tänään VIISI! Hän on niin myötätuntoinen ja tietää aina kuinka saada ihmiset tuntemaan olonsa fantastiseksi. Ei ole KUTAAN tällaista lil mama. Hän pitää silmämme vesissä ja ydinvoimamme vahvana komediallaan. Rakastamme tyttövauvaa niin paljon. Chookas”.

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found