Loeya (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Loeya tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. Loeya suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta hänet nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten Counter-Strike ja Fortnite. Hän julkaisee myös pelisisältöä YouTubessa. Hän aloitti uransa pelaajana, ja hänellä on nyt yli 1,3 miljoonaa seuraajaa Twitch-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Loeyan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Loeya Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Loeya on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Loeya Mitat

Mitkä ovat Loeyan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Loeya Ikä

Kuinka vanha Loeya on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. maaliskuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Ruotsin kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Ruotsissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarusta. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Loeya-ikäinen

Lue myös: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Loeya Wiki

LoeyaWiki/Bio
Oikea nimiOlivia
NimimerkkiLoeya
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä7. maaliskuuta 1998
SyntymäpaikkaRuotsi
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusRuotsin kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 25 000 dollaria (USD)

Loeya poikaystävä

Kuka on Loeyan poikaystävä? Hän on sinkku. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Loeya-poikaystävä

Lue myös: Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Loeya Net Worth

Kuinka paljon Loeyan nettoarvo on? Hänestä oli tullut erittäin suosittu pelitaitonsa ansiosta vuoteen 2017 mennessä. Tilausten, mainostulojen ja sponsoroinnin lisäksi Loeya saa palkkaa myös lahjoituksilla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 25 000 dollaria (USD).

Loeya Faktat

  1. Loeyalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänellä on yli 250 K+ Instagram-tilillään.
  4. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
  5. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.

Lue myös: Berticuss (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found