Dom Brack (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Dom Brack on amerikkalainen suosittu TikTok-tähti ja näyttelijä, jonka kotipaikka on United LA, Kalifornia. Hänet tunnetaan parhaiten komediavideoidensa ja virustanssiensa jakamisesta TikTok-tilillään. Hänet tunnetaan myös lyhyistä malliklippeistään ja huultynkronointisisällöstään. Hän on kerännyt lyhyessä ajassa yli 1,4 miljoonaa fania. Hän lataa usein omansa muiden luojien, kuten Zachary Ryanin ja Ashley Wickan, kanssa. Viritä biossa!

Dom Brackin ikä

Kuinka vanha on TikTok-tähti Dom Brack? Hän on 17-vuotias. Hän syntyi 28. heinäkuuta 2003. Hänen syntymämerkkinsä on Leijona. Hän on fitnessfriikki ja päivittäinen voimistelija.

Dom Brackin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Dom Brack on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuumaa tai muuten 1,75 metrin korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiimittansa eivät ole julkisesti tiedossa. Hänen kengänkokonsa on 9 US. Lisäksi hänellä on siniset silmät ja tummanruskeat hiukset.

Dom BrackWikipedia
Oikea nimiDom Brack
Ikä17 vuotta vanha
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa tai 1,75 m
Paino55 kg tai 121 lbs
TyttöystäväYksittäinen
Kengännumero10 USA
Silmien väriSininen
SiskoAri
EtnisyysSekoitettu
Kansallisuusamerikkalainen
NettovarallisuusNoin 400 000 dollaria

Dom Brackin tyttöystävä

Hänen faninsa haluaa useammin tietää, kuka on TikTok-tähden Dom Brackin nykyinen tyttöystävä? Hän ei kertonut mitään henkilökohtaisesta ja romanttisesta elämästään. Hän on luultavasti sinkku tai ehkä seurustelemassa. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Dom Brackin elämä ja perhe

Hän on syntynyt kristilliseen perheeseen ja kuuluu kristinuskoon. Hän on suora. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia.

Hän latasi kuvan sisarensa Arin kanssa Instagramin kautta. Koulutuksensa jälkeen hän aloitti näyttelemisen opinnot Orange County High School of the Artsissa.

Dom Brackin ura ja nettoarvo

Hän on Internet-julkkis ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan TikTok-tilistään. Hän on tällä hetkellä MashDay-sovelluksen brändilähettiläs elokuusta 2020 alkaen. Lisäksi hän osallistuu GenZ Social Summit -tapahtumaan yhdessä muiden vaikuttajien Life with MaK:n, Jax Malcolmin ja Connor Deanin kanssa. Hän jakoi myös valokuvan tapahtumasta Instagram-tilillään lokakuussa 2019. Kuinka paljon on Dom Brackin nettoarvo? Vuonna 2020 hänen nettovarallisuutensa on noin 400 000 dollaria. Hän ansaitsee myös kunnollisen summan sponsoreiltaan ja mainostajilta.

Faktaa Dom Brackista

  1. 2. elokuuta 2020 hän vietti 17-vuotissyntymäpäiväänsä Huntington Beachilla Kaliforniassa.
  2. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  3. Hän rakastaa valokuvaamista ja poseerausta kameroiden edessä.
  4. Hänen harrastuksiaan ovat uiminen ja matkustaminen.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä ja enemmän kissaihminen.
  6. Sininen ja punainen on hänen lempivärinsä.
  7. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  8. Hänet tunnetaan myös pukeutumis- ja muotitajuistaan.
  9. Hän ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaansa, jonne hän on ladannut vain viisi videota ja kerännyt yli 279 000 tilaajaa elokuuhun 2020 mennessä.
  10. Hän on hyvin lähellä perhettään ja sisaruksiaan.

Uusimmat viestit