Ludacris (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Ludacris on yhdysvaltalainen räppäri ja näyttelijä. Musiikistaan ​​Ludacris on voittanut MTV Video Music Awardin ja kolme Grammy-palkintoa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Ludacrisin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Ludacris Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ludacris on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Ludacrisin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 72 kg tai 160 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Ludacris vaimo

Kuka on Ludacrisin vaimo? Hän on naimisissa Eudoxie Mbouguienguen kanssa. Costa Ricassa 26. joulukuuta 2014 Ludacris kihlautui Mbouguienguen kanssa, ja he menivät naimisiin myöhemmin samana päivänä. Kesäkuun alussa 2015 Eudoxie ilmoitti, että pari oli toivottanut tyttövauvan tervetulleeksi.

Ludacris-vaimo

Lue myös: Lil TJAY (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan Ludacrisilla on tytär nimeltä Karma Bridges (syntynyt elokuussa 2001) suhteesta atlantalaisen asianajajan kanssa. Hänellä on myös tytär Cai Bella Bridges (syntynyt joulukuussa 2013) pitkäaikaisen ystävän Tamika Fullerin kanssa.

Ludacrisin nettoarvo

Kuinka paljon Ludacrisin nettoarvo on? Ludacris on oman levy-yhtiönsä Disturbing tha Peace perustaja. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Ludacris-perhe

Ludacrisin äidin nimi on Roberta Shields ja isän nimi Wayne Brian Bridges. Hän osallistui Banneker High Schooliin Atlantassa, Georgiassa ja valmistui vuonna 1995. Hän on edesmenneen koomikko Richard Pryorin kaukainen serkku.

Ludacris Wiki/Bio

LudacrisWiki/Bio
Oikea nimiChristopher Brian Bridges
NimimerkkiLudacris
Kuuluisa AsRäppäri
Ikä43-vuotias
Syntymäpäivä11. syyskuuta 1977
SyntymäpaikkaChampaign, IL
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 72 kg (160 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Lapset3
puolisoEudoxie Mbouguiengue
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Ludacris ura

Ludacris muutti Atlantaan yhdeksänvuotiaana, missä hän aloitti räppäämisen. Hän julkaisi itsenäisesti ensimmäisen albuminsa Incognegro vuonna 1999. Vuonna 2001 hän julkaisi Word of Moufin, jota seurasivat Chicken-n-Beer vuonna 2003 ja The Red Light District vuonna 2004. Esityksistään Parkerina Ludacris on voittanut molemmat Screen Actors Guildin. Palkinto ja kriitikon valinta -palkinto.

Ludacris tosiasiat

  1. Ludacris-esiintymisiä ovat muun muassa Playaz Circle, Chingy, Snoop Dogg, 8Ball & MJG, Lil’ Flip, I-20, Lil Fate ja Shawnna.
  2. Vuoden 2012 aikana Ludacris julkaisi 3 singleä: "Stairway To Heaven", Representin ja Rest of My Life.
  3. Tammikuussa 2020 Ludacris sai Gabonin kansalaisuuden.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänellä on valtava fani, joka seuraa Instgaram-tilillään.

Lue myös: Kanye West (Räppäri) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found