Frankie Grande (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Frankie Grande on amerikkalainen tanssija, näyttelijä, laulaja, tuottaja, televisiojuontaja ja YouTube-persoona. Hänet tunnetaan paremmin laulaja ja näyttelijä Ariana Granden vanhempana velipuolena. Vuonna 2014 hän liittyi Broadwayn Rock of Agesin näyttelijöihin. Hänet tunnetaan FrankieFriday- ja ToplessTuesdays-videoistaan ​​YouTubessa uskollisille "Frankiestein"-faneilleen. Viritä elämäkerta ja tutustu Frankie Granden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Frankie Granden ikä

Kuinka vanha on Frankie Grande? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. tammikuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi New York Cityssä, NY. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Frankie Grande Pituus ja paino

Kuinka pitkä Frankie Grande on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Frankie Granden tyttöystävä

Kuka on Frankie Granden tyttöystävä? Grande on avoimesti homo. Hänellä on romanttinen yhteys Hale Leoniin. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2019. Lisäksi tammikuussa 2021 Granden sosiaalisen median läsnäolo sisälsi yli 400 000 YouTube-tilaajaa ja 30 miljoonaa katselukertaa YouTubessa, yli 2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja miljoona seuraajaa Twitterissä.

Lue myös: Nuori MA (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Frankie Grande Wiki

Frankie GrandeWiki/Bio
Oikea nimiFrank James Michael

Grande Marchione

NimimerkkiFrankie Grande
Kuuluisa AsNäyttelijä, Laulaja,

Sosiaalisen median tähti

Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä24. tammikuuta 1983
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusHomo
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
PoikaystäväHale Leon
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Frankie Granden nettoarvo

Kuinka paljon Frankie Granden nettovarallisuus on? Grande oli tuomarina America's Best Dance Crew -kaudella 2015. Hänen hyväntekeväisyystyönsä sisältää voittoa tavoittelemattoman taidejärjestön perustamisen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Teddy Swims (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Frankie Granden perhe

Frankie Granden isän nimi on Joan Grande. Hän varttui Englewoodissa, New Jerseyssä, ja muutti äitinsä kanssa 10-vuotiaana Boca Ratoniin Floridaan, missä hän myöhemmin osallistui Pine Crest Schooliin. Hänen sisarpuolensa on laulaja ja näyttelijä Ariana Grande, ja hänellä on velipuoli James Marchione. Koulutukseltaan hän valmistui Muhlenberg Collegesta Pennsylvaniassa vuonna 2005 biologian, teatterin ja tanssin kolminkertaisena pääaineenaan.

Frankie Granden ura

Frankie Grande alkoi esiintyä musikaaleissa viidennellä luokalla. Hän harkitsi lääketieteen opiskelua, mutta päätti pitää vuoden tauon teatterin opiskelua varten. Hän on tuottanut esityksiä Broadwaylla ja sen ulkopuolella, mukaan lukien Broadwayn Hamlet-tuotannot. Hän esitteli myös oman esityksensä New Yorkissa, Livin’ la Vida Grande, Laurie Beechman Theatressa.

Frankie Granden tosiasiat

  1. Frankie Grande oli yksi voittoa tavoittelemattoman taidejärjestön "Broadway in South Africa" ​​perustajista vuonna 2007.
  2. e on myös aktiivinen osallistuja AIDS/LifeCycle-tapahtumaan, joka on vuosittainen tapahtuma, joka kerää rahaa HIV:n/aidsin torjuntaan.
  3. Hän keräsi yli 38 000 dollaria vuonna 2018.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Grande jatkaa myös yhden miehen show-esityksiä yökerhoissa vuonna 2019.

Lue myös: Conan Gray (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit