Danielley Ayala (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, tapaus, nettoarvo, tosiasiat

Danielley Ayala on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle malli-, muoti- ja elämäntapakuvistaan. Hän on työskennellyt ammattimaisesti bikinimallina. Instagramissa hänen viestinsä liittyivät enimmäkseen elämäntyyliin, muotiin, tanssiin ja matkailuun. Hän on melko hyvännäköinen, ja siksi hänen muoti- ja mallikuvansa houkuttelevat paljon seuraajia. Hän on ylittänyt Instagram-sivunsa yli 5 miljoonan seuraajan rajan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Danielley Ayalan Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Danielley Ayalan ikä

Kuinka vanha on Danielley Ayala? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. helmikuuta 1994. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Danielley Ayalan pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Danielley Ayala? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Danielley Ayalan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-27-42 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Danielley Ayala Wiki

Danielley AyalaWiki/Bio
Oikea nimiDanielley Ayala
NimimerkkiDanielley
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä23. helmikuuta 1994
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-27-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Danielley Ayala -suhde, poikaystävä ja treffit

Kuka on Danielley Ayalan poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään deittailuelämästään. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Danielley-Ayala-faktoja

Lue myös: Hannah Rose Masi (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Danielley Ayalan ura ja nettoarvo

Mikä on Danielley Ayalan nettovarallisuus? Hän on kannattanut terveellistä vegaaniruokaa. Hän oli erittäin kiinnostunut tanssista. Hän oppi useita tanssityylejä, mukaan lukien jazz, contemporary ja hip-hop. Hän liittyi myös Shreveport Dance Academyyn. Pian hän alkoi postata sosiaalisessa mediassa.

Instagramissa hänen viestinsä liittyivät enimmäkseen elämäntyyliin, muotiin, tanssiin ja matkailuun. Hän on melko hyvännäköinen, ja siksi hänen muoti- ja mallikuvansa houkuttelevat paljon seuraajia. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Danielley Ayalan tosiasiat

  1. Danielley Ayalan energiset tanssileikkeet ja huulisynkronointivideot ovat olleet hänen katsojiensa suosiossa alusta lähtien.
  2. Vaikka Danielley on tuleva Internet-sensaatio, hänen perheestään tai henkilökohtaisesta elämästään ei paljoakaan ole saatavilla sosiaalisessa mediassa tai muualla.
  3. Vaikka hän on nouseva tähti Instagramissa, hänen perheestään, koulutuksestaan ​​tai ihmissuhteistaan ​​ei tiedetä paljoakaan.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hänellä on kaksi kultaistanoutajaa, Sonic ja Brody.

Lue myös: Carlie Jo Howell (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit