Emma Marie (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Emma Marie on amerikkalainen YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan hyvin YouTube-kanavastaan ​​nimeltä Emma&Ellie. Hänellä on yli miljoona tilaajaa kanavallaan. Hän ja hänen sisarensa Ellie julkaisevat vlogeja, tee-se-itse, askartelua, lemmikkejä, All-Star Cheeriä, tanssia ja muita hauskoja videoita. Hänellä on myös oma YouTube-kanava, joka on aiemmin nimeltään Emma Marie’s World. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Emma Marien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Emma Marie Age

Kuinka vanha on Emma Marie? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. tammikuuta 2004. Hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän asuu äitinsä Heatherin, isäpuolensa Markin ja sisarensa Ellien kanssa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Emma Marie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Emma Marie on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Emma Marien kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Emma-Marie-pituus ja paino

Lue myös: Farina Behm (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Emma Marie Wiki

Emma MarieWiki/Bio
Oikea nimiEmma Marie
NimimerkkiEmma
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. tammikuuta 2004
SyntymäpaikkaOhio, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Emma Marien poikaystävä

Kuka on Emma Marien poikaystävä? Kuuma ja upea Youtuberi Emma Marie on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Emma-Marie-net-arvo

Lue myös: Kayla Kosuga (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Emma Marie Net Worth

Kuinka paljon Emma Marien nettovarallisuus on? Hänestä tuli All-Star Cheerleader 6-vuotiaana ja saavutti Level 4 Senior -tiimin 11-vuotiaana. Hän ja hänen sisarensa liittyivät YouTubeen kesäkuussa 2015 ja saivat yli 15 000 tilaajaa alle kahdessa kuukaudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Emma Marien tosiasiat

  1. Emma Mariella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoonia seuraajia Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit