Helen Grace De Niro (Robert De Niron tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Helen Grace De Niro tunnetaan kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän Robert De Niron tyttärenä. Hän on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja ohjaaja, jolla on sekä Yhdysvaltain että Italian kansalaisuus. Lisäksi Helen Grace De Niro ansaitsi suosion julkkislapsena. Hän syntyi isälle Robert De Nirolle ja äidille Grace Hightowerille sijaissynnyttäjänä vuonna 2011. Lisäksi hän on Robert De Niron nuorin tytär. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Helen Grace De Niron Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettovarallisuudesta, vanhemmista, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Helen Grace De Niron ikä

Kuinka vanha on Helen Grace De Niro? Hän syntyi 23. joulukuuta 2011. Hän on 11-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Helen Grace De Niron vanhemmat

Ketkä ovat Helen Grace De Niron vanhemmat? Hän on kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän Robert de Niron ja Grace Hightowerin tytär. Vuonna 1997 De Niro meni naimisiin näyttelijä Grace Hightowerin kanssa. Heidän poikansa Elliot syntyi vuonna 1998 ja pari erosi vuonna 1999. Avioeroa ei koskaan saatu päätökseen, ja vuonna 2004 he uusivat lupauksensa. Joulukuussa 2011 heidän tyttärensä Helen Grace De Niro syntyi sijaissynnyttäjän kautta. Vuonna 2014 hän ja Hightower muuttivat 6 000 neliöjalan viiden makuuhuoneen asuntoon osoitteessa 15 Central Park West. Neljä vuotta myöhemmin kerrottiin, että De Niro ja Hightower olivat eronneet 20 vuoden avioliiton jälkeen. De Nirolla on neljä lastenlasta; yksi hänen tyttärestään Drenalta ja kolme pojaltaan Rafaelilta.

Lue myös: Kristina Sunshine Jung (George Jung-tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Helen Grace De Niro Wiki

Helen Grace De NiroWiki/Bio
Oikea nimiHelen Grace De Niro
NimimerkkiHelen
Kuuluisa AsRobert De Niron tytär
Ikä11 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. joulukuuta 2011
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
KorkeusNA
PainoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero3 (USA)
ÄitiGrace Hightower
IsäRobert De Niro
Sisarukset1. Drena De Niro

2. Raphael De Niro

3. Julian Henry De Niro

4. Aaron Kendrick De Niro

5. Elliot De Niro

koulutusLukio Amerikassa

Helen Grace De Niro Net Worth

Kuinka paljon Helen Grace De Niron nettovarallisuus on? Hän on liian nuori ansaitakseen mitään. Lisäksi hänen isänsä tulot ovat miljoonia. Hän kuuluu hyvin rikkaasta perhetaustasta.

Lue myös: Julian Henry De Niro (näyttelijä) Ikä, Elämäkerta, Wiki, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Syntynyt, Ura, Faktat

Helen Grace De Niron tosiasiat

  1. Helen Grace De Niro ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän on koulua käyvä tyttö.
  3. Hän nauttii lapsuudestaan ​​täysillä.
  4. Helenin isä tunnetaan kaikkien aikojen parhaista amerikkalaisista elokuvista, kuten Taksikuljettaja, Irlantilainen, Goodfellas, Joker ja tietysti eeppinen rikos/draama Kummisetä.
  5. Robert De Niron nettovarallisuus on tällä hetkellä 500 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Grace Hyland (Mat Stevensonin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit