Alexi Ashe (Seth Meyersin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Alexi Ashe on tunnettu amerikkalainen ihmisoikeuslakimies ja King’s Countyn piirisyyttäjän alainen apulaispiirisyyttäjä. Hänellä on rohkea ja tyylikäs luonne. Hän mainostettiin tähdeksi koomikon ja myöhäisillan juontaja Seth Meyersin vaimona. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Alexi Ashen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Alexi Ashe Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Alexi Ashe on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 114 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Alexi Ashe Ikä

Kuinka vanha Alexi Ashe on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. huhtikuuta 1983. Hän on 37-vuotias. Hänellä on Meksikon kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi New Mexicossa. Hänen isänsä nimi on Tom ja äitinsä nimeltä Joan Ashe. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Ariel, joka on sisustussuunnittelija ja suunnittelutoimisto Ashe + Leandron perustaja yhdessä arkkitehti Reinaldo Leandron kanssa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui oikeustieteen tutkinnosta Southwestern Universitystä.

Lue myös: Morgan Poole (Eric Bledsoen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Alexi AsheWiki/Bio
Oikea nimiAlexi Ashe
NimimerkkiAlexi
Kuuluisa AsLakimies
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä1. huhtikuuta 1983
SyntymäpaikkaUusi Meksiko
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 53 kg (114 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetAshe Olsen, Axel Strahl
Aviomies/puolisoSeth Meyers
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Alexi Ashe aviomies

Kuka on Alexi Ashen aviomies? Hän solmi Seth Meyersin kanssa vuonna 2013 viiden vuoden seurustelun jälkeen. Lisäksi Seth on amerikkalainen koomikko, kirjailija, tuottaja, näyttelijä ja televisiojuontaja. Hän isännöi Late Night with Seth Meyers, myöhäisillan keskusteluohjelmaa NBC:llä. Pariskunnalle syntyi ensimmäinen poika Ashe Olsen vuonna 2016 ja toinen poika Axel Strahlin tervetulleeksi huhtikuussa 2018.

Lue myös: Ron Fisico (Trish Stratus Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Alexi Ashe Net Worth

Mikä on Alexi Ashen nettovarallisuus? Hänen työnsä ihmiskaupan torjunnassa nimesi hänet yhdeksi New Yorkin uusista abolitionisteista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Alexi Ashe Faktat

  1. Alexi Ashe on tunnettu palveluntarjoaja ja perheväkivallasta, seksikaupasta ja vastaavista sukupuoliväkivallasta selviytyneiden puolestapuhuja.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän aloitti ammattiuransa vuonna 2007 politiikka- ja tutkimusanalyytikkona.
  4. Hän aloitti työskentelyn apurahojen kirjoittajana ja oikeudellisena harjoittelijana World Wide Orphan Foundationissa joulukuussa 2012.
  5. Vuodesta 2001 vuoteen 2014 hän kuului Saturday Night Liven näyttelijöihin.

Lue myös: Kris Brkljac (Stana Katicin aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit