Vanessa Bohorquez (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Vanessa Bohorquez, Maracaibossa, Venezuelassa asuva nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallilahjakkuutensa ohella Vanessa Bohorquez tekee vaikutuksen maailmaan uima-asuilla ja alusvaatteilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Lisäksi hänen ensisijainen Instagram-tilinsä suljettiin. Hänellä on toissijainen tili käyttäjänimellä vanessitavideos. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Vanessa Bohorquezin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Vanessa Bohorquezin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Vanessa Bohorquez on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 129 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Vanessa Bohorquezin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-26-46 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 B.

Vanessa Bohorquezin ikä

Kuinka vanha on Vanessa Bohorquez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. heinäkuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Espanjan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Maracaibossa, Venezuelassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Daphne Joy (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Suhde, Poika, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Paino, Faktat

Vanessa Bohorquez Wiki

Vanessa BohorquezWiki/Bio
Oikea nimiVanessa Bohorquez
NimimerkkiVanessa
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä2. heinäkuuta 1990
SyntymäpaikkaMaracaibo, Venezuela
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusEspanja
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 58 kg (129 lbs)
Kehon mitatnoin 38-26-46 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset2
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoNaimisissa
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Vanessa Bohorquez aviomies

Kuka on Vanessa Bohorquezin aviomies? Hän on naimisissa oleva nainen. Hänen miehensä nimeä ei tiedetä. Hänellä on myös lapsia. Hänellä on poika ja tytär.

Lue myös: Sarah Russi (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Vanessa Bohorquezin nettoarvo

Mikä on Vanessa Bohorquezin nettovarallisuus? Sophie Mudd tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Mallin työ on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Vanessa Bohorquezin tosiasiat

  1. Vanessalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Nicolette Shea (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit