Diana Silvers (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Diana Margaret Silvers on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli. Hän on syntynyt 3. marraskuuta 1997 ja debytoi näyttelijänä TV-sarjan Into The Dark jaksossa vuonna 2019. Malli-näyttelijä on pitänyt vauhtia yllä. Hänet tunnetaan myös parhaiten rooleistaan ​​"Hope" komediaelokuvassa "Booksmart", "Maggie" kauhuelokuvassa "Ma" ja Erin Naird Netflixin komediasarjassa Space Force (2020–tällä hetkellä).

Ikä, pituus ja fyysiset tilastot

Tällä hetkellä Diana Silversin ikä on 22 vuotta. Hän tekee täydellisiä fyysisiä tilastoja. Hänen vartalotilastonsa ovat 34-26-35 tuumaa ja hänellä on rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän on myös fitnessfriikki ja antaa aikaa kardioharjoituksiin polttaakseen ylimääräistä rasvaa kehostaan. Hän noudattaa tiukkaa likasuunnitelmarutiinia terveytensä vuoksi. Diana Silvers on 5 jalkaa 8 tuumaa korkea ja painaa noin 55 kiloa. Lisäksi hänellä on lumoavat pähkinänruskeat silmät ja tummanruskeat hiukset.

Diana Silversin elämäkerta ja perhe

Silvers syntyi Los Angelesissa 3. marraskuuta 1997 Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hän syntyi sveitsiläiselle äidille ja juutalais-amerikkalaiselle isälle. Hänen isänsä on ammattipsykiatri ja äiti Christina Staehelin Silvers työskentelee arkkitehtina. Hänellä on kuusi sisarusta, mukaan lukien hän. 12-vuotiaana Silvers alkoi käydä teatterileirillä katsottuaan elokuvan What's Eating Gilbert Grape ja päätti jatkaa näyttelijän uraa.

Koulutukseltaan hän osallistui New Yorkin yliopistoon opiskelemaan näyttelemistä, mutta siirsi pääaineensa historiaan sivuaineena elokuvassa. Hän lopetti opinnot kolmannen vuoden aikana vuoden 2017 lopulla, kun hänen isänsä talo paloi Kalifornian metsäpaloissa.

Lue myös: Millie Bobby Brown (näyttelijä) Wiki, poikaystävä, nettovarallisuus, elämä, ikä, pituus, paino, ura, tosiasiat

Diana Silversin poikaystävä

Diana on tällä hetkellä sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä kaukana paparazzeista. Hän rakastaa viettää suurimman osan ajastaan ​​ystäviensä ja perheensä kanssa. Vapaa-ajallaan hän tykkää kokeilla ruoanlaitosta. Hän on myös enemmän musiikkiihminen. Tällä hetkellä hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Diana Silvers Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiDiana Margaret Jane Silvers
NimimerkkiDiana Silvers
Ikä22-vuotias
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

3. marraskuuta 1997
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaHänen roolinsa Hopena

komediaelokuva Booksmart, vuonna 2019

SyntymäpaikkaLos Angeles,

Kalifornia, Yhdysvallat

Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
UskontoPuoliksi juutalainen - puoliksi sveitsiläinen
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacKaksoset
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'8"

Senttimetrit: 172 cm

Mittarit: 1,72 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Nimeä ei tiedetä

Äiti: Christina Staehelin Silvers

SisaruksetVeli: Joe Silvers ja 2 muuta

Sisar: Ray Silvers ja Elizabeth Silvers

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävä Ei tunnettu
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoNew Yorkin yliopisto
KouluTischin taidekoulu
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäBrad Pitt
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHobitti, La La Land
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 554 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Diana Silversin nettoarvo

Diana Silversin arvoa on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus tällä hetkellä. Mutta yksi asia, josta voimme kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Diana Silversin intohimo tehdä siitä näyttelijän ura. Tästä johtuen ei ole yllättävää, että Diana Silvers on vähitellen nousemassa tähteyteen, tullakseen yhdeksi alan parhaista näyttelijöistä. Kuten vuonna 2020, Diana Silversin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 554 000 Yhdysvaltain dollaria.

Diana Silversin ura

Vuonna 2018 Silvers teki näyttelijädebyyttinsä Hulu-trillerisarjan "Into the Dark" jaksossa, ja sarja on edelleen käynnissä. Tämän jälkeen hän jatkoi esiintymistä M. Night Shyamalanin elokuvassa "Glass" vuonna 2019.

Opiskellessaan yliopistossaan hän osallistui kauhuelokuvan Ma koe-esiintymiseen myös vuonna 2019 ja sai roolin, vaikka luuli alun perin sotkeneensa koe-esiintymisensä.

Lisäksi elokuvassa "Ma" hän esittää Maggiea, jonka ystävät ystävystyvät päähenkilön kanssa, joka alkaa pian terrorisoida heitä. Samana vuonna Silvers sai käsikirjoituksen "Booksmart" -elokuvaan Ma-kuvauksen aikana, ja hänet pyydettiin alun perin koe-esiintymään päähenkilön ihastukseen, mutta hänet valittiin sen sijaan Hopen hahmoon.

Lokakuussa 2018 kerrottiin, että Silvers oli saanut roolin toimintaelokuvassa Eve, joka sai myöhemmin uuden nimen Ava. Juuri nyt Los Angelesin syntyperäinen voidaan nähdä komediasarjassa "Space Force" (saatavilla Netflixistä), joka esittää Steve Carellin ja Lisa Kudrowin hahmojen tytärtä. Hän näyttelee myös Sarah Adina Smithin elokuvassa "Birds of Paradise". Itse asiassa Silvers kuvasi Birds Of Paradisea Budapestissa Unkarissa käsikirjoittaja-ohjaaja Sarah Adina Smithin (TV:n Hanna) kanssa, kun Covid-19-pandemia pysäytti projektin.

Lue myös: Lucy Hale (näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Diana Silversin tosiasiat

  • IMG Models etsi Silversiä Instagramin kautta lukion viimeisenä vuonna sen jälkeen, kun hänet hyväksyttiin NYU:hun, ja hän jatkoi mallintyötä koulun ajan maksaakseen opinnot.
  • Vuonna 2019 hän päätti myös Stella McCartneyn syysnäytöksen.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hän on hyvin lähellä perhettä ja isää.
  • Hän rakastaa viettää aikaa sisarustensa kanssa vapaa-ajallaan.
  • Hän rakentaa varsin vaikuttavaa ansioluetteloa.
  • Hän rakastaa soittimia, kuten pianoa, kitaraa ja saksofonia.
  • Hänen suosikkielokuvansa nimi on "A Nightmare on Elm Street".
  • Hän pitää myös valokuvaamisesta.

Lue myös: Aracely Arámbula (Näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit